• DIALLO-JUBEL: Kenneth Diallo gir gjestene ledelsen og slipper jubelen løs. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad

Brumunddal - Herd 1-2

Brumunddal var forhåndsfavoritter da tabell-ellever Herd gjestet Sveum. I solsteika på Sveum sikret imidlertid gjestene seieren, da kraftspiss Kenneth Diallo lurte Dalas defensiv to ganger.

- Det er surt og kjedelig, jeg skjønner ikke helt hva som skjer. Dette er ikke bra nok, sier kaptein Rune Pettersen etter Dalas andre hjemmetap på rad.

Stopperen var fornøyd med åpningen, men ikke mer.

- Jeg synes vi er bra med de første 15-20 minuttene, og vi åpner som avtal. Så faller vi sammen, og vi slutter å bevege oss, forklarer Pettersen.

Tok styringa

Dala tok kommandoen fra start på sommervarme Sveum. Etter 17 hjemmedominerte minutter vartet blåbuksene opp med et praktfullt angrep, og Jim Sørum Johansen ble til slutt spilt fri. Veteranen løftet elegant inn 1-0.

Snaue 20 minutter senere ble gjestenes Kenneth Diallo sendt ut på løpetur. Med ett elegant touch hamret den storvokste angriperen 1-1 forbi Christian Bjerke.

Straffebom

Fem minutter etter pause stanget Kenneth Diallo inn sin andre scoring for dagen, og Herd ledet plutselig 2-1.

Herd brukte god tid på faste situasjoner og Dala slet med å produsere målsjanser utover i omgangen.

Aleksander Melgalvis burde likevel ført hjemmelaget à jour etter en time, da han brente et straffespark i stolperota.

Sett bort fra et utall hjørnespark, maktet Dala aldri å legge ordentlig press på gjestene. Erik Wettermarks gutter innkasserte dermed hjemmetap nummer to for sesongen, mens Herd sikret sin første seier for året.

Brumunddals lag (4-4-2): Christian Bjerke - Fredrik Haave Andersen (Jonatan Helmersen fra 78.), Øyvind Melgalvis, Rune Pettersen, Anders Ludvigsen - Jim Sørum Johansen, Olav Sveen (Jonatan Helmersen fra 59.), Andreas Hovemoen, Erik Sigtbakken - Gaute Granmo (Eldar Hadzimehmedovic fra 78.), Aleksander Melgalvis.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.