Brumunddal tok imot Raufoss, som på forhånd er favoritt til å vinne sin avdelingen i 2. divisjon. Likevel var det hjemmelaget som så sterkest ut.

Dala i føring

Etter en god start fikk Dala utnyttet et frispark fra midtbanen da Christopher Heier Solbakken svingte ballen inn og traff Øystein Kvello på pannebrasken. Headingen gikk i bue over Raufoss-keeperen til 1-0 Dala. Resultatet sto seg til pause, men etter hvilen tok Raufoss mer tak.

- Spesielt i første omgang ligger vi godt defensivt og Raufoss sliter med å komme til sjanser. Defensivt blir vi kanskje slitne og går litt opp i liminga i andre omgang, sier Aleksander Melgalvis etter kampen.

Uttellingen for Raufoss kom i det 63. minuttet da Lars Johan Kollshaugen utlignet.

Da tok kaptein Melgalvis tak på egen hånd. I 71. spilleminutt stjal han ballen utenfor motstanderens 16-meter, passerte to mann, før han elegant "chippet" over Raufoss' sisteskanse.

- Det var vel pent det? spør Melgalvis, med en bredt glis om munnen.

- Alltid moro å score mål, sier han.

Raufoss svarer

De fleste trodde med det at kampen var avgjort på 2-1, men de tilreiste nektet å gi seg uten kamp. Sluttspurten kom, og resulterte i utligning i det 78. minuttet, til hjemmelagets store skuffelse.

Framgang

Kampen endte uavgjort. Aleksander Melgalvis så likevel god framgang fra forrige treningskamp mot Kongsvinger.

- Spesielt defensivt gjør vi framgang fra forrige treningskamp. Fremdeles er det litt å jobbe med, men slik skal det også være i februar, sier kapteinen.

Han mener Dala-stallen ser sterk ut.

- Vi har et godt lag med god dekning og bredde i stallen. Spesielt på midten og framover på banen er vi godt besatt, sier han.

Brumunddal (3-5-2):

Daniel Bakken - Jesper Sørum Johansen, Øystein Kvello, Anders Ludvigsen - Fredrik Haave Andersen, Aleksander Melgalvis, Jim Sørum Johansen, Christopher Heier Solbakken, Vegard Ruud - Simen Haugen, Jonathan Helmersen.

 

Brumunddal (3-5-2):

Daniel Bakken - Jesper Sørum Johansen, Øystein Kvello, Anders Ludvigsen - Fredrik Haave Andersen, Aleksander Melgalvis, Jim Sørum Johansen, Christopher Heier Solbakken, Vegard Ruud - Simen Haugen, Jonathan Helmersen. 

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.