Leder i Brumunddal fotball vil vente og se utfallet av årets seriespill før de går løs og planlegger neste år i detalj.
Det betyr at klubben ikke har gjort noe annet enn å føre løse samtaler med både spillere og trenere så langt.
- Vi har bedt trener Erik Wettermark om å tenke og det gjør han vel stort sett hele tida, sier sportslig leder, Tom Søgård og legger til at Wettermark selv har gitt beskjed om at han vil ha full oppmerksomhet rundt det han og laget kan gjøre for å redde plassen i 2. divisjon.
- Vi tar et initiativ når alt er avklart, sier Søgård.
Det kan skje allerede ved neste korsveg, Fram Larvik i Larvik til helga.
For Tom Søgård er krystallklar på at Brumunddal må vinne resten av kampene for å overleve som 2. divisjonslag, noe han ikke ser på som noen umulighet.
- Vi vet jo at Tønsberg er mer eller mindre konkurs. Hvis de mister plassen, er det bare to lag som rykker ned og Lillehammer har gått på en smell utover høsten. Det som blir avgjørende er hva 2`erlagene til Strømsgodset og Vålerenga klarer å kare til seg av poeng ... Vi gir oss ikke før matematikken eventuelt snur seg mot oss.
- En ting er i alle fall helt sikkert, fortsetter Søgård: - Hvis vi rykker ned, skal vi fortest mulig opp igjen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.