En målfarlig spiss og et godt forsvar med en sterk målvakt. Slik oppsummerer Dala-trener Kai Kristiansen utfordringen med å møte Valdres i dag.
- Vår viktigste oppgave er nok å bryte den linken Valdres har opp til Mato Grubisic, slik at han ikke får de god målsjansene han har scoret på i ti år. I tillegg må vi plage dem der de har vært gode så langt, i eget forsvar, sier Kristiansen.
Valdres er serieleder mens Brumunddal har to uavgjort og ett tap på tre kamper. Kai Kristiansen er imidlertid brukbart fornøyd.
- Hvis noen hadde sagt før seriestart at vi skulle ta poeng i to av de tre første rundene hadde jeg kjøpt det, men vi har vel ikke prestert like bra som vi hadde håpet, men vi blir gjerne de første som slår Valdres.
Ottestad-tapet i cupen håper han spillerne ble ferdig med i garderoben etter kampen, i et hektisk program var det ikke mer tid til å dvele over det inn mot Valdres-kampen.
Kai Kristiansen mister Fredrik Haave Andersen noen uker. Han har fått påvist twar, og bytter ut fotballsko med antibiotika. Inn kommer Dmytro Yampolskyy på høyrebacken. Inn kommer også Vemund Brekke Skard, som spiller sin første kamp fra start for sesongen. Kristiansen håper han kan bidra med duellstyrken han føler har manglet litt så langt.
PS! Les om kampen på h-a.no.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.