Alain Junior Ollé Ollé (seks gule kort), Jonatan Helmersen (2), Franck Semou (2) og Fredrik Haave Andersen (2) blir alle utestengt nesten gang de havner i dommerens bok.

Det vil passe særdeles dårlig for en rekordsmal Dala-stall.

Kantspilleren Alain Junior Ollé Ollé har seks gule kort på sine åtte seriekamper. Ollé Ollé har allerede sonet i kampene mot Aalesund 2 (0–0) og Træff (0-1). Må stå over ved neste gule kort.

Spissen Jonatan Helmersen, midtbanespilleren Franck Semou og backen Fredrik Haave Andersen har alle to gule kort og må stå over neste gule kort.Torgeir Strand Osmo og Andreas Hovemoen har begge et gult kort.

– Vi skal ikke bare overleve fram til ferien. Men den stallen vi har i dag skal også være å stand til å ta poeng mot alle vi møter, sier Kevin Knappen som fram til nå har løst fem A-spillere fra kontrakten: Jonas Kojedal Bye (Ottestad), Sindre Bjerkli (Faaberg), Simen Haugen (ingen ny klubb), Jesper Sørum Johansen (ingen ny klubb) og Pablo Gabasa (løst fra kontrakten).

Ollé Ollé vil bort

I tillegg ble det tidligere denne uka kjent at Alain Junior Ollé Ollé allerede er på utkikk etter ny klubb.

– Jeg har ikke snakket med Alain sjøl, men at han har et ønske om å komme nærmere familien sin i Trondheim er noe jeg har visst om en god stund, sier Knappen og avdramatiserer det hele.

– Både klubben og Ollé Ollé forholder seg til kontakten, sier Knappen.

Treneren er enig i at stallen er smal, men mener likevel at kvaliteten har gått opp etter at troppen ble slanket.

– Treningene våre har blitt bedre, men å trene på stor bane har blitt et utfordring, sier Kevin.

Håper på comeback

Dala-sjefen ønsker å få på plass to nye spillere allerede før ferien, og et comeback av Jim Sørum Johansen har blitt diskutert blant lederne på Sveum.

– Han er en god spiller som kjenner klubben, sier Knappen.

Jim Sørum Johansen sjøl er langt mer avmålt.

– I utgangspunktet er jeg ikke interessert, men om Dala ringer skal jeg uansett høre hva de har å si, smiler Sørum Johansen som ga seg før denne sesongen fordi han ville prioritere tiden sin annerledes.

Holt er ikke kontaktet

Kammas Marius Holt er et navn som stadig vekk havner i Dalas søkelys.

– Om han hadde vært tilgjengelig hadde det vært interessant. Han har jo tidligere fått et opplegg her som passet ham, sier Knappen.

– Dala har ikke kommet med noen henvendelse til oss, og vi vil ha med Marius videre, sier daglig leder i HamKam, Anders Langset.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00