Alain Junior Ollé Ollé (seks gule kort), Jonatan Helmersen (2), Franck Semou (2) og Fredrik Haave Andersen (2) blir alle utestengt nesten gang de havner i dommerens bok.

Det vil passe særdeles dårlig for en rekordsmal Dala-stall.

Kantspilleren Alain Junior Ollé Ollé har seks gule kort på sine åtte seriekamper. Ollé Ollé har allerede sonet i kampene mot Aalesund 2 (0–0) og Træff (0-1). Må stå over ved neste gule kort.

Spissen Jonatan Helmersen, midtbanespilleren Franck Semou og backen Fredrik Haave Andersen har alle to gule kort og må stå over neste gule kort.Torgeir Strand Osmo og Andreas Hovemoen har begge et gult kort.

– Vi skal ikke bare overleve fram til ferien. Men den stallen vi har i dag skal også være å stand til å ta poeng mot alle vi møter, sier Kevin Knappen som fram til nå har løst fem A-spillere fra kontrakten: Jonas Kojedal Bye (Ottestad), Sindre Bjerkli (Faaberg), Simen Haugen (ingen ny klubb), Jesper Sørum Johansen (ingen ny klubb) og Pablo Gabasa (løst fra kontrakten).

Ollé Ollé vil bort

I tillegg ble det tidligere denne uka kjent at Alain Junior Ollé Ollé allerede er på utkikk etter ny klubb.

– Jeg har ikke snakket med Alain sjøl, men at han har et ønske om å komme nærmere familien sin i Trondheim er noe jeg har visst om en god stund, sier Knappen og avdramatiserer det hele.

– Både klubben og Ollé Ollé forholder seg til kontakten, sier Knappen.

Treneren er enig i at stallen er smal, men mener likevel at kvaliteten har gått opp etter at troppen ble slanket.

– Treningene våre har blitt bedre, men å trene på stor bane har blitt et utfordring, sier Kevin.

Håper på comeback

Dala-sjefen ønsker å få på plass to nye spillere allerede før ferien, og et comeback av Jim Sørum Johansen har blitt diskutert blant lederne på Sveum.

– Han er en god spiller som kjenner klubben, sier Knappen.

Jim Sørum Johansen sjøl er langt mer avmålt.

– I utgangspunktet er jeg ikke interessert, men om Dala ringer skal jeg uansett høre hva de har å si, smiler Sørum Johansen som ga seg før denne sesongen fordi han ville prioritere tiden sin annerledes.

Holt er ikke kontaktet

Kammas Marius Holt er et navn som stadig vekk havner i Dalas søkelys.

– Om han hadde vært tilgjengelig hadde det vært interessant. Han har jo tidligere fått et opplegg her som passet ham, sier Knappen.

– Dala har ikke kommet med noen henvendelse til oss, og vi vil ha med Marius videre, sier daglig leder i HamKam, Anders Langset.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.