Med kun få dager igjen til seriestart begynner de siste brikkene å komme på plass i Brumunddal.

Tirsdag forteller sportssjef Hans Ødegård til HA-sporten at de har sikret seg Esben Rashid på en kontrakt som strekker seg ut sesongen.

Forventer offensivt kraft

Rashid, som i vinter har vært klubbløs, etter et par sesonger i Strømmen, hadde overbevist Kevin Knappen såpass at han ble hentet på permanent vis.

- Han hadde ingen kontrakt, og han har de egenskapene vi så etter. Han er en typisk avslutter, men samtidig ganske anvendelig, forteller Ødegård.

Rashid er i utgangspunktet midtbanespiller, men skal ifølge Ødegård være en målfarlig type. 

Rashid har tidligere spilt for KFUM, Holmlia og Nesodden, før han i 2014 ble klar for Strømmen. 

Der klarte han aldri å slå seg ordentlig inn i laget, før an nå ble klar for Brumunddal. 

- Vi forventer at vi får en god avslutter, som kan styrke oss offensivt, forklarer Ødegård, før han forteller at Rashid nok trenger litt tid på seg før han er på sitt maksnivå.

- Han trenger noe tid på seg til å komme i kampform. Han har trent, men han har ikke trent på det nivået her, forklarer han.

Tidligere Tippeliga-spiller på prøve

Mandag hadde også klubben Stanley Ihugba på prøvespill. 

Nigerianeren har tidliere spilt for Sarpsborg 08, Lyn og Ull/KIsa, men Ødegård forteller at de foreløpig ikke har bestemt seg for om de ønsker å gå videre med interessen rundt Ihugba.

- Jeg er usikker på om han kommer tilbake på mer prøvespill før vi har tatt flere beslutninger, sier Ødegård. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.