Dala har fått nei på protesten de leverte på en dommeravgjørelse i kampen mot etter Fram Larvik, og har bestemt seg for ikke å anke.
Bakgrunnen for at protesten var at Brumunddal-spillerne stoppet opp da dommer Thomas Lilleby blåste for straffe til Fram, men likevel valgte å godkjenne scoringen da ballen gikk i mål.
- Vi har fått beskjed om at vi ikke nådde fram med protesten. Det synes vi er litt merkelig, men har likevel bestemt oss for ikke å anke, men heller konsentrere oss fullt og helt om å redde plassen i 2. divisjon, fastslår sportslig leder Tom Søgård, som sier han er skråsikker på at Brumunddal skal greie å overleve i 2. divisjon:
- Tabellen lyver ikke. Vi er sist. Vi har ikke vunnet en seriekamp på de første 11 rundene, og vi fikk et flaut cup-tap mot Ottestad. Nå kan det bare gå en veg; oppover tabellen, og jeg tror en endring som vi nå får, gir positiv energi til spillergruppa og til omgivelsene for øvrig.
- Og jeg må bare si jeg er mektig imponert over publikumsinteressen i Dala. Selv i bunnoppgjøret mot Strømsgodset kom det over 400 tilskuere på en torsdagskveld. Jeg beklager at de gikk skuffet hjem, men skal love dem fullt trøkk i hver kamp i resten av sesongen, sier Søgård til Dalas hjemmeside.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00