HAMAR: I går hadde Brumunddal kontakt med tidligere Sundet-keeper Fredrik Tervaniemi.
Etter at Tor Torgersen ble skadet på sin andre trening etter overgangen fra HamKam, og Daniel Bakken har gått motsatt vei, er Brumunddal på jakt etter en ny keeper som kan danne en duo med Christian Aarbogh Bjerke.
- Vi har snakket med Tervaniemi, bekrefter Dala-leder Guttorm Tysnes.
- Vi må ha to keepere, og kommer nok til å ta en avgjørelse på hva vi gjør onsdag. Samtidig ønsker jeg å presisere at vi er veldig fornøyd med jobben Christian Aarbogh Bjerke har gjort for oss. Han har spilt bra, og mot Tromsø 2 reddet han oss i mange situasjoner. Han har reist seg veldig etter smellen han fikk mot Eidsvold Turn.
Nettopp Turn kan nå komme til å bli en konkurrent angående Fredrik Tervaniemi.
HA-sporten vet at de vurderer å gjøre et fremstøt på den svenske målvakten, som har vært skadet i store deler av vinteren og våren etter at han var ferdig som målvakt i Nybergsund.
- Som med alt annet av alternativer, er jeg interessert i få kamptrening. Så jeg kommer til å lytte til hva Eidsvold Turn har å si, sier Fredrik Tervaniemi til HA-sporten tirsdag kveld.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.