Etter å ha mistet tre spillere på kort tid, har ikke Brumunddal mange spillere å velge i. Brumunddal-trener, Kevin Knappen forteller at det jobbes med å få på plass en spiller i hvert ledd.

Ollé Ollé kan også være på veg bort fra Brumunddal, skriver Ringsaker Blad. Han vil spille på et høyere nivå, og det på å forlenge med Brumunddal er helt uaktuelt. Et alternativ kan være Levanger.

- Hvis det er interesse fra Levanger, kan det være interessant for meg, sier Ollé Ollé til Rinsgaker Blad. Han har familie i Trøndelag, noe som gjør det enda mer aktuelt for ham og dra nordover allerede til sommerferien.

lokale forsterkninger

Simen Haugen, Jesper Sørum Johansen og Sindre Bjerkli har alle forlatt Brumunddal i løpet av vårsesongen. Overgangsvinduet åpner 15. juli, men Brumunddal er allerede i dialog med flere spillerne og deres klubber.

– Jeg kan fortelle at vi har god kontakt med tre lokale spillere som er aktuelle for Brumunddal i høst. Vi kommer til å henvende oss til uka. Det jeg kan si, er at disse har spilt eller spiller i 2. divisjon og høyere. I tillegg vil de være en forsterkning for oss, forteller Knappen.

– ingen god fotballkamp

Byåsen-Brumunddal var ingen god fotballkamp. Med god hjelp av dommer Thomas Solum Lystad, var det flere avblåsninger enn sjanser. Hele seks gule og ett rødt (to gule) kort ble delt ut, og rytmen i spillet ble preget av fløyta.

– Jeg synes vi spiller en jevn førsteomgang og tar oss opp i andreomgang. Vi spiller ingen god fotballkamp, men jeg syntes det var i overkant mange avblåsninger og kort i kampen. Det er ingen stygg fotballkamp, men spillerne blir frustrerte når det blir gitt kort som ikke burde blitt gitt. Likevel synes jeg vi alt i alt er det beste laget og bør vinne kampen, sier Knappen.

Brumunddals hurtige angrepsspiller Jonatan Helmersen håper å få med seg en stor og sterk spiller på topp i høstsesongen.

– Vi sliter med å flytte laget etter. Vi har jobbet mye med å ligge kompakt defensivt og være gode i forsvar, så det kan være en av grunnene til at vi skaper lite framover, sier Helmersen.

En forsterkning i hvert ledd betyr også en forsterkning på topp for Brumunddal. Dette er noe Helmersen ser fram til.

– Nå spiller vi med en på topp, men jeg likte meg bedre i fjor, da vi var to på topp. Jeg er en bakromsspiller, så jeg ønsker meg en stor og sterk spiss som kan holde på ballen, motta ballen feilvendt, vende og hjelpe laget framover, avslutter Helmersen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.