De har begge bidratt stort til at Brumunddal har blitt sesongens høstlag og at de per dags dato er nummer tre i 2. divisjon avdeling 2.

Danske Franck Semou og Svensk-Gambiske Saihou Jagne har virkelig funnet tonen på og utenfor banen.

Hete på overgangsmarkedet

De bor sammen i Brumunddal og trives godt i både byen og klubben. Det er likevel ikke sikkert noen av dem blir å se i hvitt og blått i 2016-sesongen. For de er begge ettertraktet på overgangsmarkedet.

– Jeg har hørt at noen klubber er interesserte, men det har ikke vært noe konkret ennå, sier Semou.

– Agenten min tar seg av eventuelle henvendelser, så jeg vet veldig lite, sier Jagne.

Vet om Kamma-interessen

Én av klubbene som har uttalt sin interesse overfor Dala-duoen er nabo HamKam, som for øyeblikket ligger poenget og plassen bak Brumunddal. Det har både Semou og Jagne fått med seg.

– Noen på laget sa til meg at det hadde blitt skrevet at HamKam ønsket å ta kontakt etter sesongen, men jeg kan ikke se for meg å gå fra Brumunddal til HamKam slik situasjonen er nå, sier Semou og utdyper:

– Min oppfatning etter å ha spilt mot dem en gang denne sesongen er at de ikke er så gode. De spiller ikke som et lag, slik som vi gjør. Skal en klubb være interessant for meg må det være et lag og en klubb som står sammen, sier dansken.

Jagne, som var svært nær en overgang til HamKam før sesongen, utelukker ikke Briskebyklubben på samme måte som kompisen.

– Det er smigrende at de er interesserte, men det ville vært dårlig gjort mot klubben min å gå dit når vi er i samme divisjon. Jeg utelukker likevel ingen lag.

Vil vurdere alle tilbud

Etter det HA-sporten erfarer skal det være interesse for begge spillerne fra minst en 1. divisjonsklubb. Og begge ønsker å spille på et så høyt nivå som mulig, det skjønner trener Kevin Knappen.

– Kommer tilbudet fra et høyere nivå skal ikke vi stoppe dem, hvis ikke vi klarer å ta steget sjøl. Vi har alltid sagt at spillerne skal stå i fokus. Derfor fikk Franck prøvespille for Sandefjord tidligere i høst, sier Knappen.

– Får jeg et tilbud fra en høyere divisjon vil jeg selvsagt vurdere det. Men det er også det eneste som kan lokke meg vekk herfra, jeg har ikke dårlig tid, lover Semou.

28-årgamle Jagne har på sin side litt dårligere til på å finne seg en toppklubb.

– Jeg blir 29 år om en drøy uke, og mine ambisjoner er å spille høyere opp, så jeg vil høre på eventuelle tilbud, sier Saihou Jagne.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00