Raufoss var i det lekne humøret, noe Brumunddal fikk svi for. Det er lenge siden Dala har blitt rundspilt så til de grader. Feisal Ahmed Hassen og Rocky Lekaj på topp for Raufoss lekte seg med frustrerte Dala-spillere.

Flaut

Hjelpetrener Stein Rune Solbakken var fortvilt etter kampslutt.

- Hva skal en si? Vi klarte ingen verdens ting. Heldigvis ble det litt bedre i andre omgang. Vi må gå i oss sjøl. Vi skal ikke prestere så dårlig som vi gjorde i dag. Det var flaut det vi presterte, sier Solbakken. Også flere spillere var flaue over egne prestasjoner.

Total bom

Trener Erik Wettermark likte dårlig tap nummer tre, på rad, i årets serie.

- Det skal ikke skje det som skjedde i dag. Vi var ute av posisjonene våre i store deler av førsteomgangen. Innsatsen som må ligge i bunn, var totalt fraværende. Det virket som om Raufoss hadde 12 spillere og vi åtte, sier Wettermark.

0-4 etter 45 minutter, har ikke noe med taktikk eller formasjonen til Dala. Uansett hvordan Dala hadde spilt, hadde laget tapt. Med mangel på innsats, vinner en ikke kamper i denne divisjonen.

Ble bedre

Andreomgangen ble jevn. Det virket som om hjemmelaget var fornøyd med 4-0. Brumunddal kom mer inn i kampen og spilte bra i korte perioder.

Øyvind Melgalvis som ikke har trent noe før denne kampen grunnet skade, spilte en omgang.

Han er en av få som gjorde sine saker bra.

I pausen ble spillerne enige med seg sjøl om at laget måtte rette opp den dårlige prestasjonen. Det gjorde de også.

- Vi ble enige med hverandre om å blø for drakta. Glemme førsteomgangen og stå på. Vi klarte ikke å innfri helt, men vi presterte på et langt høyere nivå i siste del av kampen, sier kaptein Rune Pettersen.

Trøstemålet til Brumunddal var av det vakre slaget. Aleksander Melgalvis skrudde et frispark fra 20 meter. Ballen gikk knallhardt i nettet. Det var Brumunddals største prestasjon i årets svakeste kamp.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00