Dala 2 sliter med det samme som A-laget om dagen. 0-2 mot bunnlaget Fu/Vo ble det for et redusert Dala-lag.
Fu/Vo vant kampen på innsatsen som spillerne la ned for dagen. Skal de ha noen som helst sjanse til å overleve i 3. divisjon, var dette kampen de måtte vinne.
Brumunddals trener Jo Kjetil Heggelund sa det slik etter kampslutt:
Vi tapte for et lag som ville vinne. De hadde ikke flere sjanser enn oss, men var hakket hvassere i de avgjørende øyeblikkene, sa Heggelund.
Brumunddal gjorde som A-laget. Spolerte flere sjanser. Enten gikk skuddene i stanga, eller ble reddet på streken. I tillegg fikk de annullert en scoring, som var av det billige slaget.
- Da hjemmelaget gikk opp til 2-0 etter bare tre minutter ut i andre omgang, virket det som om vi ga opp. Noe godt svar på hvorfor det skjer, har jeg ikke, sa Heggelund.
Best på et litt tafatt Dala-lag var midtstopper Pål Harviken Skjæret, tett fulgt av broder Morten.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.