Brumunddal
Per Anders Skjelseth satte en støkk i serielederen med sin praktscoring. Dala fikk blod på tann og kjørte på det de hadde. Bare ti minutter etter første scoring, doblet Anders Ludvigsen ledelsen.

Bare ett tap

Eidsvold som kun hadde et tap før denne kampen, ble svært frustrerte. Serielederen fikk ikke til sitt eget spill, selv om de produserte nok sjanser til å score både en og to.
Midtstopperduoen Raymond Lundquist og Anders Ludvigsen stoppet det meste, sammen med keeper Sturla Lierhagen.

Storfornøyd trener

Brumunddals trener John Arne Holmlund var stolt etter kampslutt.
- Det er klart dette er et veldig bra resultat for oss. Vi fikk til det vi skulle i starten, selv om Eidsvold fikk sine sjanser etter hvert, sa Holmlund.
I andre omgang var det bortelaget som styrte spillet. Etter åtte minutter kom reduseringen.
Eidsvold fortsatte med mye ballbesittelse, uten at Brumunddal kunne kalles overkjørt.
Med et offensivt Eidsvold, åpnet det for kontringer for Dala, som faktisk hadde de største sjansene på kontringer da gjestene presset mot slutten.
Både Raymond Lundquist, Petter Løseth Johansen og Lars Palfi kunne ha satt den siste spikeren i kista til Eidsvold.

Gode enkeltspillere

Brumunddal vant som et lag, men det var noen som hevet seg litt over de andre.
Keeper Sturla Lierhagen spilte sikkert og godt i mål. Nevnte midtstopperduo Lundquist/Ludvigsen jobbet som slaver og fikk vekk de farligste ballene foran eget mål.
På midtbanen jobbet Jesper Sørum Johansen godt i 90 minuttet.
Men den beste av alle var kantspilleren Kent Jørgen Johansen. Men sin utrolige hurtighet, parkerte han sine motspillere.
Eidsvold Turn hadde ikke noe mottrekk mot Kent Jørgens hurtighet. Det ble redningen for Dala denne gangen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.