• VAR INNE: Brumunddal-trener Kevin Knappen var ikke i tvil om at ballen var over streken.FOTO: Bendik H. Eriksen

Brumunddal er fortsatt uten seier på bortebane denne sesongen. Etter 2-1-tapet for Moldes reserver har laget bare tatt tre poeng på fremmed gress så langt denne sesongen.

SNYTT FOR SCORING?

Det var Brumunddal som åpnet best på Aker Stadion, med høyt press og en frisk debutant i Saihou Jagne (CH) var gjestene nærmest scoring før pause.

Nærmest av dem alle var Jagne som etter 20 minutter steg til værs på bakerste stolpe og headet ballen i en perfekt bue over Moldes utrusende keeper. Martin Ove Roseth reddet imidlertid Molde med et brassespark på målstreken.

Jagne var sikker på at ballen var inne før Roseth fikk klarert og at det burde vært dømt mål.

– Fra min posisjon ser det ut som om ballen er inne. Det er ikke lett å se, men jeg tror vi ble snytt for en scoring, sier Jagne, som håper dommer Mathias Smehus Kringstad gjorde rett da han vinket spillet videre til tross for at alle Dala-spillerne jublet.

– Jeg håper dommeren gjorde rett, det er han som bestemmer til slutt, sier Jagne.

Brumunddal-trener, Kevin Knappen, hadde ingen god utsikt til situasjonen fra benken, men trodde umiddelbart det skulle vært dømt scoring.

– Det er vanskelig for meg å si om ballen er inne eller ikke. CH mener den var inne og det var også min første tanke, sier Knappen, som ikke var særlig i tvil etter å ha sett HA-sportens bilde (hovedbildet) av situasjonen.

– Når jeg ser dette blir jeg enda mer klar på at den ballen var inne, sier Knappen og forklarer påstanden på følgende måte:

– Molde-spillerens standfot er på streken og foten han klarerer med er tydelig lenger innenfor.

IKKE AVGJØRENDE

Dala-treneren mener likevel at hendelsen ikke ble avgjørende for kamputfallet.

– Altfor ofte dytter spillerne ansvaret over på hverandre i stedet for å prøve å avgjøre. Det holder ikke, vi får som fortjent.

En som imponerte Knappen og som viste at han kan bli en viktig spiller utover sesongen var Jagne. Spissen var svært toneangivende før pause og var bare millimeter unna å sette både en og to baller i nettet.

– CH gir oss et helt annet trøkk på topp som vi ikke har hatt denne sesongen. Han er en kjempetilvekst for laget, sier Knappen.

Jagne var brukbart fornøyd med egen prestasjon, men skulle helst kronet debuten med scoring og tre poeng.

– I første omgang har vi taket på dem, og burde kanskje avgjort kampen allerede da. Jeg kunne og burde kanskje scoret på en av mine sjanser, men det gikk ikke vår vei i dag, sier Jagne som måtte gå målløs av banen, men som fikk se Torgeir Strand Osmo dunke ballen i mål fra 25 meter. Dessverre for Strand Osmo og Dala holdt det ikke med reduseringen hans tre minutter på overtid.

Les også
SPORT HATV: Se intervju med Brumunddal-spissen her!
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.