• VIL JUBLE IGJEN: Erik Wettermark var skuffet etter 2-3-tapet for Levanger i forrige serierunde. I kveld vil Dala-sjefen ha seier. FOTO: Jacob Nygård, arkivfoto

Brumunddal røk på sesongens første tap mot ubeseirede Levanger sist, og de hvite og blå vil reise kjerringa når Herd gjester Sveum i dag klokka 16. Med seier passerer Dala både Raufoss og Nybergsund i tabellens tetkamp.

Herd har på sin side fått en tung start på sesongen, og Ålesund-laget har kun kapret to poeng på fire serierunder. Erik Wettermarks gutter er dermed favoritter før dagens møte.

- Jeg har naturligvis registrert at Herd ikke har vunnet i serien ennå, men samtidig har de sluppet inn få mål. Likevel bør dette være en kamp vi skal styre hjemme på Sveum, sa Dala-sjefen til HA tidligere denne uka.

Følg kampen live øverst på siden fra klokka 16!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.