Brumunddal fotball er deltakere i serieforeningens vinterturnering. Sluttspillet i turneringa går av stabelen i LSK-hallen den første helga i mars, men for å være med der, må Dala først komme seg gjennom den innledende gruppa de er i, hvor Raufoss, Follo og Kjelsås er Hedmark-lagets konkurrenter.


Dette gruppespillet går av stabelen denne helga i Raufoss Storhall, og for Brumunddals del spiltes lørdag formiddag gruppesemifinalen mot hjemmelaget Raufoss. Og etter å ha åpnet året med 1-3-tap mot 3.-divisjonslaget Gjøvik FF, ble lørdagens oppgjør en opptur for Brumunddal-trener Erik Wettermark.
 
-         Jeg er veldig fornøyd. Vi fulgte planen, og selv om Raufoss sannsynligvis hadde ballen mest, synes jeg vi skapte de største målsjansene. Det var stor fremgang fra forrige treningskamp, bemerker Erik Wettermark, som vet at det fortsatt er lang tid med forberedelser og trening igjen til seriestart.
 
Kampens eneste scoring sto Vegard Ruud for, da han i kampens 57. minutt snappet ballen fra Raufoss-back Helge André Jøndal, fosset mot mål, og klinte ballen inn i nærmeste hjørne med venstrebeinet.
 
Dermed skal Brumunddal Fotball møte vinneren i kampen mellom Kjelsås og Follo til gruppefinale klokka fire i morgen. Vinner de denne kampen er Dala sikret en plass i sluttspillet på Lillestrøm i begynnelsen av mars.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00