Brumunddal gjestet Molde 2 til en svært viktig kamp - for begge lag som kjemper for å unngå nedrykk.

Etter et svært rolig åpningskvarter på Aker stadion var det Brumunddal som tok kontroll over kampen. Anført av en frisk Jim Sørum Johansen var Dala nære scoring etter 18 minutter. Johansen dro seg inn fra venstre og fikk avsluttet, men den tidligere landslagskeeperen Espen Bugge Pettersen fikk med nød og neppe en hånd på ballen helt inne ved stanga i lengste hjørne. Brumunddal fortsatte å presse Molde-reservene og midtveis i omgangen var det var bare så vidt at ikke Aleksander Melgalvis fikk spilt Johansen gjennom alene med keeper. Kun en lang Molde-tå hindret Dala-sjansen.

Dessverre for Brumunddal måtte Christoffer Heier Solbakken forlate banen med en skade etter 34 minutter, omfanget av skaden er ennå usikker.

Molde-scoring mot spillets gang

Selv om det var gjestene fra Brumunddal som presset var det Molde som fikk uttelling. Litt mot spillets gang kontret hjemmelaget, og et hardt skudd fra siden tvang Christan Bjerke i Dala-buret til å gi en retur som tidligere Manchester United-spiller John Cofie satte i nettaket etter 42 minutter.

Lagene gikk dermed til pause på stillingen 1-0, til tross for Dalas spillemessige overtak.

Smalt i tverrliggeren

De første fem minuttene av 2. omgang var nærmest identiske med åpningen av den første omgangen. Men det tok ikke lang tid før vertene var frampå. Etter 50 minutter dundret et skudd i tverrliggeren bak Christian Bjerke, men Brumunddal slapp med skrekken.

Så tok det lang tid før noen av lagene maktet å skape noen målsjanser. Ikke før det var spilt 81 minutter skjedde det noe nevneverdig i Molde. Det 17 år gamle stortalentet, Sander Svendsen sendte hjemmelaget opp i 2-0, og kampen virket å være punktert. Men Brumunddals største talent, Jonatan Helmersen ville ikke være noe dårligere. Han brakte spenning i kampen med sin redusering, men dessverre for Brumunddal holdt det ikke. Molde 2 vant kampen 2-1.

Brumunddal-trener Stein-Rune Solbakken oppsummerte kampen slik:

- Vi skulle avgjort kampen etter 20 minutter, da hadde vi flere store sjanser som vi burde satt. Etter det blir vi straffet hardt mot et godt lag, og klarer ikke helt å komme tilbake, sier Solbakken.

Brumunddal stilte med følgende lag (4-3-3): Christian A. Bjerke - Fredrik H. Andersen, Rune Pettersen, Øystein Kvello, Jesper S. Johansen - Aleksander Melgalvis, Christoffer H. Solbakken, Jim S. Johansen - Jonatan Helmersen, Pablo R. Aracil, Vegard Ruud.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.