Alen Krasnici økte til 2-0 for Dala, og scorte med det sitt første mål for Brumunddal. Etter dette var Brumunddal nærmere scoring enn Strindheim, og kunen da juble for 2-0 seier.

Rune Pettersen stanget Brumunddal i ledelsen etter 58 minutter etter en corner.

Brumunddal har vært det beste laget, men har ikke fått ballen i nettet. Stian Nyhus på høyrekanten til Dala har vært frempå ved tre anledninger, og har sett frisk ut. Etter 40 minutter dro samme Nyhus seg inn fra kanten, men avsluttet over mål.

 Når klokka nærmet seg 45 minutter, avsluttet Nyhus et fint Brumunddal angrep, men Strindheims keeper reddet ballen ut til corner. 

Strindheim sliter med å få tak i ball, og Brumunddal får styre mye av spillet på Sveum. Stian Nyhus og Kristian Eriksen har vært positive for Brumunddal, og har skapt flere muligheter. Dala har tre sjanser som er større en Strindheim sin største, som gikk langt over målet til Tor Torgersen.

Brumunddals lag: Tor Torgersen, Håkon Aalmen, Fredrik Haave Andersen, Rune Pettersen, Anders Ludvigsen, Christoffer Heier Solbakken, Stanley Ihugba, Kristian Eriksen, Vegard Ruud, Alen Krasnici, Stian Nyhus

Saken oppdateres!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.