(Brumunddal - Faaberg 2-0) 

Brumunddal slo Faaberg enkelt i vinterens nest siste treningskamp. Hjemmelaget holdt et langt høyere pasningstempo enn gjestene fra nord, og nivåforskjellen var stor.

Men trener Kevin Knappen var ikke veldig fornøyd etter kampen.

- Vi skaper en del sjanser, men vi er ikke effektive nok. Vi må begynne å score på de store mulighetene vi får, sier Knappen, før han legger til:

- Jeg er litt skuffet over andre omgang. Vi gjør en del bytter, og de som kommer inn, er nødt til å levere bedre. Vi detter i kvalitet utover andre omgang, avslutter den tidligere Elverum-treneren. 

pettersen-scoring

Brumunddal startet kampen best, men de helt store sjansene uteble. Hjemmelaget holdt et langt høyere pasningstempo enn gjestene fra Faaberg. Etter 15 minutter måtte Christoffer Heier Solbakken gi seg, inn kom Lillehammer-gutten Andreas Hovemoen.

Etter en snau halvtime kom kampens første scoring. En god corner fra Allain Junior Olle Olle ble stanget inn av Rune Pettersen på bakre stolpe. Hjemmelaget var klart best, og gjestene fikk nesten ikke låne ballen. 

tidlig scoring

Andreas Hovemoen spilte en nydelig pasning bak Faaberg-forsvaret, og plutselig var Gulbetin Güven alene med keeper. Han satte ballen kontant ned i lengste hjørne.

Brumunddal brente sjanse på sjanse i den andre omgangen. Gulbetin Güven hadde tre store muligheter, men alle ble brent. Simen Haugen og Jesper Sørum var også vært farlig frempå, men uten å få lurt kula over streken.

Flere scoringer kom ikke på Sveum - tross hjemmelagets sjansesløseri. 

Brumunddal stilte følgende lag (4-2-3-1): Christian Aarbogh Bjerke - Torgeir Strand Osmo, Rune Pettersen, Håkon Aalmen, Jesper Sørum Johansen - Franck Semou, Christoffer Heier Solbakken - Gulbetin Güven, Sindre Bjerkli, Vegard Ruud - Allain Junior Olle Olle

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.