Kevin Knappen tok ikke trenerjobben i Brumunddal for å trene et lag midt på tabellen i 2. divisjon. Nå er han og klubben i ferd med å øke satsingen på alle fronter, for å ta Dala til nye høyder.

Står sterkere enn på lenge

Sportslig leder i Brumunddal, Hans Ødegård, er godt fornøyd med 3.-plassen Dala innehar, og kan nesten ikke huske sist klubben sto så sterkt i lokalfotballen.

– Det er mange år siden vi har vært der vi er nå, smiler Ødegård.

Klubben står faktisk så sterkt at Dalas stjerneduo Saihou Jagne (CH) og Franck Semou nærmest utelukket en overgang til Brumunddals antatte storebror HamKam, i torsdagens utgave av Hamar Arbeiderblad.

– Det er ingen grunn til at de skal forlate oss til fordel for HamKam nå. Per dags dato er vi to likeverdige klubber, sier Ødegård.

Heller ikke Brumunddal-trener Kevin Knappen mener det er åpenbart at hans spillere skal velge en fremtid i grønt og hvitt.

– Er gresset virkelig grønnere på andre siden? Jeg ser ingen grunn for Franck og CH til å gå til HamKam nå. De har minst like store, om ikke større muligheter til å utvikle seg her neste år, hvor de vet de trives og vet de vil lykkes. Det har de ingen garantier for at de vil gjøre et annet sted, sier Knappen.

Vil opp og fram

Selv om Brumunddal er blant de minste i Hedmark rent økonomisk ser ikke klubben på det som noen begrensning i den videre satsingen.

– Vi er fortsatt blant de minste i Hedmark, de rundt oss bruker mye mer penger enn det vi gjør. Vi må bruke de midlene vi har godt og riktig.Vi har signert over halve stallen på to dager, og resten er positive. I tillegg ønsker vi å styrke med to eller tre til. Vi vil trøkke til enda mer neste sesong, både økonomisk og sportslig. Vi vil bli ekstremt vanskelig å ha med å gjøre også neste sesong, sier Knappen.

Klubbens sportslige leder vil først og fremst at Dala skal bli en toppklubb i 2. divisjon, men innrømmer at det finnes større planer for overraskelseslaget fra Sveum.

– Selv om vi er på høyde nå er målsettingen vår på ingen måte å passere HamKam. Over tid vil de være flaggskipet, men vi mener at det er naturlig for oss å bli en 1. divisjonsklubb på sikt, sier Hans Ødegård.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.