• Jubel: Saihou Jagne (t.v) jubler etter å ha scoret 2-0, her sammen med Andreas Hovemoen.

Brumunddal tok ledelsen etter 19 minutter, etter at Vegard Ruud slo ett lavt innlegg foran mål. Saihou Jagne jaget ballen, noe som førte til att en Nardo-spiller slo ballen i eget nett- 1-0 til Brumunddal.

Brumunddal var best i den første omgangen, og skapte flere og større sjanser enn et noe passivt Nardo-lag.

Herlig kontring

I 2. omgang hadde Nardo ballen mest, mens skapte veldig lite. Det som kom gjennom tok keeper Christian Aarbogh Bjerke seg av.

Så smalt det på en kontring. Jonatan Helmersen la et perfekt innlegg til Jagne, som banket ballen i mål: 2-0 til Dala.

- Dette var en deilig seier. Vi spilte en god bortekamp, sier Dala-trener Kevin Knappen, og fortsetter;

- Det var veldig godt å få den andre seieren på rad, så nå kan vi bygge videre på dette.

Brumunddal spilte inn kampen, og dermed var det vill Dala-jubel da dommeren blåste av kampen.

Før kampen

Brumunddal, som ennå ikke har vunnet på bortebane, men håper det vil løsne når de møter Nardo klokka 16.00. Nardo er inne i en god periode, og har vunnet sine siste fire kamper. Derfor forventes det en hard bortekamp for dala-gutta som har tatt den lange bussturen til Trondheim.

Brumunddals lag: (4-2-3-1) Christan Aarbogh Bjerke - Torgeir Strand Osmo, Rune Pettersen, Haakon Aalmen, Fredrik Haave Andersen - Frank Semou, Dardan Rexhaj - Jonatan Helmersen, Andreas Hovemoen, Vegard Ruud - Saihou Jagne

Benk: Stein-Erik Werven, Gulbetin Guven, Alain Junior Olle Olle, Kjetil Gerhardsen, Per Anders Skjelseth

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.