• FOTO: Jacob Sundblom Nygaard, arkivfoto

Rødde - Brumunddal 3-1

Mot tabelljumbo Rødde skulle Dala innkassere sin første trepoenger siden triumfen mot Træff 7. juni.

Slik gikk det ikke.

Etter Erik Sigtbakkens vakre scoring i kampens femte minutt, dreide det meste seg om det trønderske hjemmelaget på Gruva kunstgress. Tabelljumbo Rødde vant til slutt 3-1.

- Dårlig. Veldig skuffende. Vi spilte en svak kamp. Rødde ga oss rom og ba om juling, men vi klarte ikke å gi dem det, oppsummerer Dala-sjef Solbakken etter kampen.

Dumme valg

Ti minutter etter Sigtbakkens drømmeåpning styrte Mikal Bjørnstad en corner i mål med panna.

I andre omgang tok Rødde for alvor kommandoen. Georg Flatgård kom alene med Dala-keeper Stein-Erik Werven ti minutter etter sidebyttet og satte inn 2-1. Fem minutter før slutt sikret Edvard Ølstøren vertene seieren.

- Vi gjør feil valg, velger feil pasninger og spiller ikke harde nok pasninger. Vi gjør dumme valg, og der har vi mye å gå på, sier Solbakken misfornøyd.

Brumunddal blir dermed stående med én beskjeden seier på de ni siste serierundene. Neste helg venter tøff motstand i Nybergsund, som gjester Sveum søndag om en drøy uke.

Brumunddals lag (3-5-2): Stein-Erik Werven - Øyvind Melgalvis, Øystein Kvello, Rune Pettersen - Erik Sigtbakken, Andreas Hovemoen, Olav Sveen, Sindre Bjerkli, Fredrik Haave Andersen - Aleksander Melgalvis, Jonatan Helmersen (Gaute Granmo fra 64.).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.