Der er kampen slutt, og Brumunddal tapere hele 4-0 for Florø. Det andre tapet på rad for Dala, og taper viktige poeng i kampen om 2 plassen i 2. divisjon avdeling 4. Florø var klart best, og Brumunddal var ikke i nærheten av å komme opp på nivå med hjemmelaget.

Andre omgang

Brumunddal er frempå på en corner, men Jagne skyter over mål. Det er lagt til tre minutter.

Florø med total dominans når det gjenstår 10 minutter av kampen. De ser ikke ut til å være fornøyd med 4-0.

Brumunddal gjør to bytter etter det fjerde baklengsmålet. Markus Haave Andersen og Per Anders Skjelseth har kommet innpå for Gulbetin Guven og Vegard Ruud.

Der sitter 4-0, i ettertrykket fra en corner, og igjen er det Knupen som er målscorer. Vik spiller den 45 grader ut, før Knupen setter den i nettaket bak Bjerke. Hans tredje for dagen, og 4-0 til Florø.

Spilt 75 minutter, og Håkon Aalmen klipper ned en Florø-spiller bakfra, men det dømmes ikke straffe. Heldig der Hamar-gutten.

Brumunddal med nytt innlegg, men keeper Fenderup i Florø-målet har god kontroll. Litt roligere periode i kampen utover i den andre omgangen.

Brumunddal er mer med nå, og Florø-treneren er klart misfornøyd med utviklingen. Brumunddal har tatt over initiativet, men har fortsatt tre mål å ta igjen. De fikk en corner, men den ble klarert av hjemmelaget.

Kampen er i gang igjen, og Alain Junior Olle Olle har fått gult kort, hans 13. for sesongen. Ellers har Florø hatt ett frispark, men det gikk over og ufarlig for keeper Bjerke.

Første omgang

Hjemmelaget har dominert spillet, men Brumunddal hadde gode perioder både før 2-0 og 3-0 til Florø, men alt i alt har Florø vært det dominerende laget. Det rapporteres om en av de beste kampene av Florø denne sesongen. Nå ser det vanskelig ut for Dala før den andre omgangen.

Florø går opp til 3-0. Knupen er frempå igjen, og blir spilt igjennom alene med Bjerke. Der gjør han ingen feil, og setter dagens tredje for Florø. Brumunddal hadde satt inn en liten sluttspurt før pause, men det er Florø som scorer på overtid. 3-0 til hjemmelaget ved halvtid.

Rett etter en bedre Brumunddal-periode, setter Florø sitt andre for dagen. Denne gangen er det Endre Knupen som scorer. Florø får ett frispark nede ved eget cornerflagget. Ballen settes hurtig igang, og ballen flyttes over hele banen, før Knupen drar av en Dala-forsvarer, og setter den bak Aarbogh Bjerke. 2-0 til hjemmelaget.

Brumunddal har kommet mer med i kampen etter Florø-scoringen, der de fikk seg en liten vekker. De første 20 minuttene har Florø kontrollert. Brumunddal har forsvart seg godt på de dødballene de har fått imot seg. Vegard Ruud er frempå, og skaffer Brumunddal deres første corner for dagen. Den blir klarert.

Etter 20 minutter gikk hjemmelaget opp i 1-0. Det var Tord Hovden som var målscorer, en kjempscoring av Florø-spilleren. Finter seg gjennom hele Dala-forsvaret, og setter ballen i mål fra skrått hold. Målet kom etter en svak Brumunddal-åpning på kampen. Florø har hatt mest ball, og produsert flere gode sjanser.

Florø har startet kampen best, og fikk en kjempesjanse allerede etter 4 minutter, men Florøs Magnusson skjøt ballen rett på Aarbogh Bjerke, og det endte bare med en corner. Ellers har Brumunddal slitt med å få igang spillet, og Florø har hatt kontrollen de første minuttene. Allerede har Florø fått tre cornere, men Brumunddal har klart å avverge alle.

Før kampen

Brumunddal reiser til Florø med ett 1-2 tap mot Byåsen i sist runde. Tapet kom etter en rekke på åtte kamper uten tap. Men tapet kostet mer enn tre poeng. Både Franck Semou og Fredrik Haave Andersen pådro seg gule kort og må stå over dagens møte med Florø. 

- – Vi må klare oss uten de to, i tillegg til at Christoffer Heier Solbakken fortsatt er ute med skade, sier Dala-trener Kevin Knappen.

Ett poeng skiller Elverum, Brumunddal, HamKam og Nardo i kampen om andreplassen i avdelingen. Det mener Knappen er motivasjon nok i seg selv.

– Vi er heldig som får være med å kjempe i toppen, jeg tror gutta føler seg motiverte av det også, sier Knappen.

Søndagens motstander Florø er et av seriens beste hjemmelag, med kun ett tap på eget naturgress, men de har ikke vunnet på de fire siste kampene.

– Vi skal være solide defensivt, men har ingen planer om å legge oss defensivt av den grunn. Vi har snudd borteformen vår kraftig og har vært et av de beste bortelagene, det skal vi prøve å bevise, sier Kevin Knappen.

Sist kamp mellom lagene ble avgjort på en merkverdig situasjon, der en Florø-spiller tok ballen med hende inne i 16-meteren etter at han trodde dommeren hadde blåst. Det endte med straffe og 1-0 til Brumunddal.

Brumunddal stiller følgene 11:Christian Aarbogh Bjerke - Torgeir Strand Osmo, Haakon Aalmen, Rune Pettersen, Alain Junior Olle Olle - Dardan Rexhaj, Gulbetin Guven, Jonatan Helmersen, Andreas Hovemoen, Vegard Ruud - Saihou Jagne

Firda følger kampen live her: http://www.firda.no/fotball/live/#/matchid/1051210

Denne saken blir oppdatert underveis, i pausen og etter kampen med reaksjoner fra de involverte.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00