Seieren over Nybergsund sist, sendte Brumunddal enda et nytt, lite skritt i retning av ny kontrakt med 2. divisjon.
Til helga gjester serieleder Elverum Sveum Idrettspark. Med en ny seier mot et topplag, har Brumunddal plutselig kontakt med lagene foran seg på tabellen. Da kan de være på veg til å gjøre det som så umulig ut for to-tre uker siden, mulig.
- Det er ingenting som blir avgjort i helga, heller, sier Brumunddal-trener Erik Wettermark. Han tar situasjonen tilsynelatende med stoisk ro, men innrømmer at han synes lagets utvikling og framgang som interessant og ikke minst spennende.
- Vi har vist bedre og bedre takter på trening fra i sommer og når dette gir seg utslag i poeng, er det alltid inspirerende. Når gutta viser innsats og godt spill, kan vi ikke forlange mer, og vi skal huske på at mange lag er påmeldt til nedrykk. Det ligger an til å bli en thriller både i toppen og bunnen i denne 2. divisjonsavdelingen.
Brumunddal stiller med fullt mannskap mot Elverum. Johan Wennberg er tilbake etter å ha sonet for to gule mot Nybergsund og det vil i alle fall ikke svekke Brumunddals mannskap. Eneste skår i gleden er at sesongen er over for fremadstormende Anders Ludvigsen. Han pådro seg et brudd i foten i en 3. divisjonskamp mot Ottestad.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.