Brumunddal tapte den viktige bortekampen mot Træff.

Gjestene sto høyt i banen og presset Træff lavt. Men det var nettopp høyt press som skaffet Træff kampens første scoring. Brumunddal var i ubalanse, og i løpet av tre trekk var plutselig Ruben Vågen alene med Claesson på venstresiden. Vågen dundret ballen over Claesson og inn. 

Dala skapte noen halv-sjanser, men det ble aldri spesielt farlig rundt Andreas Viken i Træff-målet.

Etter 65 minutter fikk vertene en gedigen mulighet til å doble ledelsen. En god ball ble slått bak et passivt Dala-forsvar til Simon Markeng, som var alene med svensken. Han brukte litt for lang tid da han skulle sette ballen, så en utrusende Claesson fikk opp armene i tide.

sliter med å score

Dala skapte bra med muligheter på slutten av kampen, men som vanlig var uttellingen svak. Dette er fjerde gangen Brumunddal går målløse av banen på kun åtte kamper.

Brumunddal har mistet to offensive spillere i løpet av den siste tiden, men det bekymrer ikke trener Kevin Knappen.

- Vi har gode spillere som kommer opp, så det er ingen krise med tanke på det offensive spillet. Vi skaper bra med muligheter, men vi må bli mer effektive.

- Hadde du gjerne sett at overgangsvinduet var åpent nå?

- Det er ikke noe vi bryr oss om. Vi har gode spillere som kommer nedenfra, sier Knappen.

Håkon Aalmen mener Dala må være tøffere foran kassa.

- Vi skaper en god del muligheter, men vi mangler den siste tøffheten foran kassa. I dag synes jeg vi detter litt tilbake til gamle synder igjen. Men det er ikke helt svart, for vi kunne ha fått med oss en scoring på tampen.

Brumunddal starter med følgende lag (4-4-2): Rickard Claesson - Torgeir Strand Osmo, Rune Pettersen, Håkon Aalmen, Fredrik Haave Andersen - Jonatan Helmersen, Franck Semou, Christoffer Heier Solbakken, Andreas Hovemoen - Esten Grini, Vegard Ruud.

Benk: Christian Aarbogh Bjerke, Jesper Sørum Johansen, Gulbetin Güven, Kjetil Gerhardsen, Per Anders Skjelseth.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.