KFUM Oslo som ble nummer to i sin andredivisjonsavdeling i fjor, ble for sterke for Brumunddal.

Effektiv fotball

Dala som spilte glitrende fotball i en omgang, klarte ikke å fullføre sitt gode spill.
Da satt spillet godt mellom spillerne, noe som Dalas mål beviste.
Etter flere pasninger ble ballen spilt til Fredrik Haave Andersen ute på kanten. Hans presise innlegg, gjorde ikke Aleksander Melgalvis noe feil med.
Dermed 1-0 til bortelaget og en meget fortjent ledelse.
Dessverre så kom reduseringen to minutter før pause.

Bedre og bedre

Trener Erik Wettermark likte det han så av laget, selv om det ble tap til slutt.
- De første 45 minuttene spiller vi til tider veldig bra, Da sitter det meste som vi har drillet inn i laget. Synd vi ikke klarer og holde det nivået etter pause, sier Wettermark.
I de to siste kampene har flere sentrale spillere hevet eget spill, noe som gjør at trener Wettermark har god kontroll.
- Vi har hevet oss betraktelig i de to siste kampene. Vi har en bred stall og det er kamp om plassene, noe som gjør alle treninger gode, fortsetter treneren.

Gode enkeltspillere

Med fem gode spillere på midtbanen, er det er det nok mange lag som kommer å slite med Dala.
Olav Sveen som er tilbake i klubben, spilte til tider glitrende i de 85 minuttene han spilte. Hans utsøkte pasninger gjør medspillerne gode. I tillegg har han stor løpskapasitet.
Andreas Haavemoen som kom fra Lillehammer før denne sesongen, er også i rute.
Gledelig er det også at Øyvind Melgalvis er tilbake etter en langvarig skade.
KFUM hadde en spiller som var i en egen klasse.
- Spissen Torstein Aas drev nesten sin egen idrett ute på Ekebergsletta. Han scoret to mål og var vanskelig og stoppe, sier treneren.

Treningskamp 

KFUM Oslo - Brumunddal 2-1

Mål: 0-1 Aleksander Melgalvis (34), 1-1 Torstein Aas (43), 2-1 Aas (51).

Gule kort: Rune Pettersen.

Dalas lag (3-5-2): Christian Aarbogh Bjerke – Rune Pettersen, Øystein Kvello, Øyvind Melgalvis – Erik Sigtbakken (Vegard Ruud fra 75.), Jim Sørum Johansen (Sindre Bjerkli fra 87.), Olav Sveen (Gaute Granmo fra 85.), Andreas Haavemoen, Fredrik Haave Andersen (Jonas Kojedal Bye fra 75.)– Jonatan Helmersen (Simen Haugen fra 57.), Aleksander Melgalvis. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.