3-1 vant Dala etter å ha ledet 2-1 ved pause.

Kampen ble preget av sterk vind, noe som skapte noen pussige situasjoner under vegs. Brumunddals tredje mål kom som et resultat av sterk medvind: Jim Sørum Johansen skulle slå en ball i bakrom, men pasningen ble for lang, ballen duppet i bakken foran Eidsvolds keeper, spratt over og gikk i mål.
- Det var ikke meningen å score på den, sa Jim Sørum Johansen som før ballen gikk i mål, var på veg tilbake til sin defensive midtbaneplass.
Det første målet derimot kom som et resultat av direkte spill og klikk-klakk-fotball. Jim Sørum Johansen spilte ut til Fredrik Haave Andersen som brukte entouch til Erik Sigtbakken som sendte Dala i føringen.
2-1-målet til Dala var Joanthan Helmersen mannen bak da han vant en duell med Turns keeper og headet i mål.
Christian Bjerke og Olav Sveen var Brumunddals beste spillere i kampen.
 
Kampfakta
Eidsvold Turn - Brumunddal 1-3 (1-2)
Scoringer: 0-1 (20) Erik Sigtbakken, 1-1 (25), 1-2 (33) Jonathan Helmersen, 1-3 (48) Jim Sørum Johansen.
Dalas lag: 3-5-2: Christian Bjerke, Rune Pettersen (Jonas Kojedal Bye 45.), Øystein Kvello, Øyvind Melgalvis - Fredrik Haave Andersen, Andreas Hovemoen, Jim Sørum Johansen (Sindre Bjerkeli 73.), Olav M. Sveen, Erik Sigtbakken (Eyvind Solberg 83.) - Jonathan Helmersen (Simen Haugen 45.), Aleksander Melgalvis.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.