(Strindheim - Brumunddal 1-1)

Dala ledet etter en scoring fra Gulbetin Güven, men Strindheim kom tilbake og utliknet snaut 20 minutter senere. Strindheim var nærmest tre poeng på slutten, men Dala var både gode og heldige i egen boks.

sjansefattig

Brumunddal startet kampen i Trondheim svakt, med mange personlige feil. Etter snaut fem minutter fikk Strindheim en kjempesjanse da en Brumunddal-forsvarer ga bort ballen i farlig posisjon. Christian Reginiussen prøvde å sette ballen ned i det lengste hjørnet, men Claesson vartet opp med en god redning. Hjemmelaget startet best.

Etter 20 minutter kom Brumunddal til en stor sjanse. Jonatan Helmersen fant Andreas Hovemoen i feltet, som så opp og la inn mot en umarkert Güven. Gjøvik-gutten hadde tilsynelatende åpnet mål, men nådde ikke frem til ballen. 

Det sto 0-0 til pause. Lagene hadde noen halv-sjanser, men uten at det var spesielt farlig. Hovemoen testet børsa fra om lag 20 meter, men skuddet gikk rett på keeper. 

- Jeg er ikke fornøyd med starten av kampen. Ingen av lagene skaper sjanser, så det er vel greit med uavgjort, sier Kevin Knappen.

tidlig scoring

Brumunddal startet andre omgang med en tidlig scoring. Andreas Hovemoen fant en umarkert Gulbetin Güven foran mål, som headet ballen enkelt forbi en sjanseløs Strindheim-målvakt. 

Ledelsen holdt seg i 18 minutter. Et godt innlegg ble svingt inn fra høyresiden, og Joachim Andersen fikk en enkel oppgave med å stange ballen forbi Claesson i Dala-buret. 

Etter 77 minutter fikk Strindheim en scoring annullert for angrep på keeper Claesson. Hjemmelaget protesterte voldsomt, men uten å få medhold av dommerteamet. 

- Vi bestemte oss for å kjøre på i pausen, og det synes jeg vi klarte. Vi fikk en tidlig scoring, men slapp oss dessverre ned etter utlikningen. På slutten ble vi kjørt ganske hardt, sier en mellomfornøyd Brumunddal-trener. 

Brumunddals lag (4-2-3-1): Rickard Claesson - Fredrik Haave Andersen, Rune Pettersen, Håkon Aalmen, Jesper Sørum Johansen - Franck Semou, Torgeir Strand Osmo - Jonatan Helmersen, Gulbetin Güven, Andreas Hovemoen- Allain Junior Olle Olle. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00