Hjemmelaget tok ledelsen 2-0 på kunstgresset på Eidsvoll, men gjestene fra Dala kom tilbake rett før pause.

Jonatan Helmersens glimrende forarbeid ble utnyttet av Vegard Ruud, som satte inn reduseringen rett før første omgang var over.

Det var imidlertid hjemmelaget som kom best i gang, og begge de to første scoringene kom etter at Dala hadde blitt utspilt i forkant.

Åpnet bra

Etter pause startet gjestene brukbart, men uten å score.

Det gjorde imidlertid hjemmelaget etter en stor feil av keeper Christian Aarbogh Bjerke. Turn scoret sitt tredje for dagen og derfra og ut var det forskjell på lagene.

Den siste scoringen ble satt inn av innbytter Piotr Gawecki. Polakken fikk ballen ute på høyresiden, dro seg inn og satte ballen mellom beina på Bjerke fra fem meters hold. Den scoringen kom med tre minutter igjen å spille. 

- Vi slipper inn helt håpløse mål. De går på løp inn i boks, men vi klarer ikke å fange opp det som skjer rundt oss. Begge de to første målene føler jeg nesten at vi gir bort, sier trener Kevin Knappen og legger til:

 - De er veldig effektive, mens vi sliter med å omsette mulighetene våre. 

Brumunddal stilte følgende lag (4-2-3-1): Christian Aarbogh Bjerke - Fredrik Haave Andersen, Håkon Aalmen, Rune Pettersen, Pablo Gambasa - Andreas Hovmoen, Franck Semou - Vegard Ruud, Alain Junior Olle Olle, Gulbetin Güven - Jonatan Helmersen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.