Det er nesten helt utrolig at Dala ikke fikk alle poengene i oppgjøret mot Moldes unge rekruttlag. Hjemmelaget produserte den ene store målsjansen etter den andre, og ved flere anledninger så vi nærmest ballen i nettmaskene. Bare i første omgang smalt ballen tre ganger i stolpene etter skudd fra Gaute Granmo, Jonas Kojedal Bye og Erik Sigtbakken. I tillegg hadde Moldes keeper, Neydson da Silva, en fantastisk dag mellom stengene. Han reddet flere opplagte muligheter, og 18-åringen ble naturlig nok dagens mann for bortelaget. Nå skal det sies at Dalas angripere ikke var kalde nok i avslutningsøyeblikket. På dette nivået må sjansene settes om det skal bli full poengpott! Litt uflaks er det også når skuddene går på innsiden av stolpene...

Svært skuffet trener

- I fotball dreier det seg om å lage mål. Det klarte vi dessverre ikke i dag. På 14-15 opplagte sjanser klarte vi bare å omsette en av dem i scoring. Det er altfor dårlig. Vi styrte kampen i samtlige 90 minutter, og det er ingen tvil om at vi tapte to poeng i dag. Dette var utrolig surt, sa en svært skuffet Stein Rune Solbakken til HA-sporten rett etter kampslutt.

Sliter på hjemmebane

Dala har fått et aldri så lite kompleks på hjemmebane denne sesongen. Laget har styrt kampene på eget gress fra start av, spilt periodevis fin fotball og skapt gode muligheter.  Mot slutten har det raknet i flere av oppgjørene, og kampen mot Molde 2 ble ikke noe unntak i så måte. Fire minutter på overtid glapp det i de bakre rekker, og Moldes unge spillere jublet hemningsløst da Agwa Okuot Obiech utlignet til 1-1 med sitt skudd inn i det lengste hjørnet. Ekstra bittert var det at Dala burde hatt frispark rett i forkant av scoringen.

Midt på tabellen

Dala ligger nå midt på tabellen i 2. divisjon etter ni spilte kamper. Laget har vunnet fire, tapt fire og spilt en uavgjort kamp. Rett bak Dala ligger Gjøvik-Lyn med et poeng mindre, men de har også en kamp mindre spilt. Avstanden til lagene på nedre delen av tabellen er betryggende, og bare Dala setter sjansene sine er muligheten for å avansere gode. Det betinger større besluttsomhet og litt bedre marginer hos Dalas angripere.

KAMPFAKTA:

Brumunddal - Molde 2 1-1 (0-0)

Mål for Brumunddal: Aleksander Melgalvis Andreassen - 86 minutter.

Mål for Molde 2: Agwa Okuot Obiech - 90 minutter.

Brumunddals lag: Christian Aarbogh Bjerke, Jonas Kojedal Bye, Øystein Kvello, Øivind Melgalvis (Fredrik Haave Andersen i 13 minutter), Rune Pettersen, Andreas Hovemoen, Jonatan Helmersen, Jim Sørum Johansen (Olav Muhlbradt Sveen i 5 minutter), Erik Sigtbakken, Aleksander Melgalvis Andreassen og Gaute Granmo (Sindre Bjerkli i 45 minutter).

Hoveddommer: Tommy Frydenlund, Gjøvik-Lyn SK.

Gule kort: Erik Kavli Frantzen, Molde 2.

Tilskuere: 400 betalende.

 

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.