- Dette høres nesten dumt ut, men vi skaper nesten dobbelt så mange sjanser som Herd i dag. Likevel taper vi 4-1, sier Solbakken til HA-sporten.

- Resten av sesongen blir en tøff reise for å skaffe oss nok poeng til å overleve i divisjonen, innrømmer treneren.

Vil seg ikke

Solbakken og Dala opplever det mange lag i motgang får kjenne på kroppen: ballen vil ikke inn i mål!

- Jeg vet ikke hva galt vi har gjort, men det virker nesten umulig å score mål. Og vi har jo spillere som normalt er gode til å score, sier en oppgitt Solbakken.

Mot bunnlaget Herd gikk det 82 minutter før Dala fikk lurt ballen over målstreka.

Dessverre ledet Herd allerede 3-0 og oppgjøret var på mange måter kjørt.

- Likevel skaper vi et par kjempesjanser rett etter vi reduserer, sier Solbakken som hadde 7-14 i målsjanser i Dalas favør.

- Det er verken noen trøst eller unnskyldning. Dette var en kamp vi skulle og burde vunnet, slår Solbakken fast.

Frykter RBK og Molde

Tabellsituasjonen for Dala ser tilsynelatende rimelig trygg ut, men Solbakken er langt fra enig i det.

- Vi har både Molde 2 og Rosenborg 2 bak oss på tabellen, og dette er lag som har muligheten til å mobilisere om lagene trenger poeng for å berge plassen, forklarer Solbakken som også vet at Dala har et del svært tøffe motstendere igjen, i tillegg til Molde og Rosenborg.

- At vi må jobbe hardt for å unngå nedrykk er ikke noen overraskelse for klubben. Vi hadde riktignok håpet at vi hadde større kvaliteter i laget denne sesongen enn hva vi faktisk har fått vist, sier Dala-sjefen.

Bak resultatet

Treneren finner likevel litt trøst i at kvaliteten i kampen var langt bedre enn sluttresultatet.

- Vi har faktisk spilt langt svakere kamper enn hva vi gjorde i dag, men hjemmelaget straffer oss med dødelig effektivitet, forklarer Solbakken, som ikke skjønte noe av hvorfor Jonatan Helmersen sin scoring før pause ble annullert.

- En overivrig assistentdommer så noe som ingen andre fikk øye på, sier Stein-Rune Solbakken.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.