Elverum
Lierhagen gjorde Elverum-spillerne frustrerte, og elleve minutter etter pause markedsførte Dala-keeperen en utrolig redning.
Han fikk fistet ballen til corner - i ren X-Files-stil.

- Verdensklasse

- Det var verdensklasse over den, sier Dala-trener Kai Kristiansen, og fortsetter:
- Han gjorde en fantastisk kamp, og jeg har aldri sett ham på dette nivået over 90 minutter. Det var utrolig moro, sier Kristiansen, som beskriver Sturla Lierhagen slik:
- Han trener mye, og klager aldri over at han spiller lite. Han har svingt litt i prestasjonene tidligere, og jeg må innrømme at jeg var litt spent foran denne kampen. Men nå er jeg bare imponert. Sturla fortjener mye ros etter det han viste her, sier Brumunddal-treneren.
Normalt er det Bartosz Deregowski som står i Brumunddal-målet. Lørdag var han hjemme i Polen av familiære årsaker.
Sturla Lierhagen sto sin tredje 2. divisjonskamp lørdag, og fikk mange gratulasjoner på veg til garderoben.

- Er kjempefornøyd

- Jeg er kjempefornøyd med hele kampen. Dette var utrolig moro, sjøl om de fikk ett mål helt på slutten. En slik prestasjon gir sjøltillit, og jeg skal jobbe knallhardt videre, sier 19-åringen, som forteller at han stort sett har spilt seniorfotball etter at han var guttespiller.
Brumunddal leverte en bra 1. omgang på Sentralidrettsplassen, og tok ledelsen da Johan Wennberg la et herlig innlegg, som Gaute Granmo møtte perfekt. Det sto 1-0 til Dala ved pause.

Skikkelig Elverum-trøkk

I 2. omgang ble det mye Elverum, godt hjulpet av en sterk medvind.
Dala-laget ble liggende veldig lavt i perioder, men takket være en god Sturla Lierhagen og herlig kjemping holdt de stand lenge.
Helt til det 87. minutt. Da var midtstopper Rune Pettersen uheldig og headet ballen i eget mål, etter en tøff duell.
- 1. omgangen vår var veldig bra. Det var synd at vi fikk en baklengs helt på slutten, men gutta skal ha for at de løper og kjemper, sier trener Kai Kristiansen.

Nei fra Holt

Dala har jobbet med å få med Marius Holt igjen, men han blir i Løten. Magnus Nysveen er fortsatt aktuell for comeback.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.