Elverum
Lierhagen gjorde Elverum-spillerne frustrerte, og elleve minutter etter pause markedsførte Dala-keeperen en utrolig redning.
Han fikk fistet ballen til corner - i ren X-Files-stil.

- Verdensklasse

- Det var verdensklasse over den, sier Dala-trener Kai Kristiansen, og fortsetter:
- Han gjorde en fantastisk kamp, og jeg har aldri sett ham på dette nivået over 90 minutter. Det var utrolig moro, sier Kristiansen, som beskriver Sturla Lierhagen slik:
- Han trener mye, og klager aldri over at han spiller lite. Han har svingt litt i prestasjonene tidligere, og jeg må innrømme at jeg var litt spent foran denne kampen. Men nå er jeg bare imponert. Sturla fortjener mye ros etter det han viste her, sier Brumunddal-treneren.
Normalt er det Bartosz Deregowski som står i Brumunddal-målet. Lørdag var han hjemme i Polen av familiære årsaker.
Sturla Lierhagen sto sin tredje 2. divisjonskamp lørdag, og fikk mange gratulasjoner på veg til garderoben.

- Er kjempefornøyd

- Jeg er kjempefornøyd med hele kampen. Dette var utrolig moro, sjøl om de fikk ett mål helt på slutten. En slik prestasjon gir sjøltillit, og jeg skal jobbe knallhardt videre, sier 19-åringen, som forteller at han stort sett har spilt seniorfotball etter at han var guttespiller.
Brumunddal leverte en bra 1. omgang på Sentralidrettsplassen, og tok ledelsen da Johan Wennberg la et herlig innlegg, som Gaute Granmo møtte perfekt. Det sto 1-0 til Dala ved pause.

Skikkelig Elverum-trøkk

I 2. omgang ble det mye Elverum, godt hjulpet av en sterk medvind.
Dala-laget ble liggende veldig lavt i perioder, men takket være en god Sturla Lierhagen og herlig kjemping holdt de stand lenge.
Helt til det 87. minutt. Da var midtstopper Rune Pettersen uheldig og headet ballen i eget mål, etter en tøff duell.
- 1. omgangen vår var veldig bra. Det var synd at vi fikk en baklengs helt på slutten, men gutta skal ha for at de løper og kjemper, sier trener Kai Kristiansen.

Nei fra Holt

Dala har jobbet med å få med Marius Holt igjen, men han blir i Løten. Magnus Nysveen er fortsatt aktuell for comeback.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00