Brumunddal - Nybergsund 0-0

27. april landet Brumunddal ligasesongens siste og foreløpig eneste hjemmeseier. Siden den gang har blåbuksene, med dagens uavgjort mot Nybergsund, tapt fire kamper og spilt to uavgjort.

Kantspiller Erik Sigtbakken ofrer ikke den nitriste hjemmestatistikken en tanke.

- Hvis vi vinner resten av bortekampene, går det bra. Vi tenker ikke på hjemmestatistikken, men det er klart vi må begynne å vinne hjemme, sier Sigtbakken etter et kjedelig 0-0 oppgjør mot Nybergsund.

- Det var en kamp med mange dueller og få målsjanser. Vi spiller godt, men klarer ikke å sette ballen i mål. Kampen er i det hele tatt sjansefattig og jevn, men vi er mange hakk bedre enn i andreomgangen mot Rødde, oppsummerer Sigtbakken.

Kvello som spiss

Erik Wettermark ledet Dala i Stein-Rune Solbakkens fravær. Den rutinerte Brumunddal-treneren fisket fram et overraskelsesmoment før møtet med Trysil-laget.

Stopperkjempe Øystein Kvello åpnet kampen på topp, og ble der i store deler av første omgang. Etter halvspilt periode kunne trekket blitt et sjakktrekk, da Kvello banket en retur like over med høyreslegga.

- Man må alltid ha en overraskelse på lur, men vi fikk ikke slått så mye opp på ham som vi hadde håpet. Planen var å bryte opp mønsteret, forklarer Wettermark.

I første omgangs siste sekund kom kampens største målsjanse, da Olav Sveen headet en corner mot mål. Sundet-keeper Daniel Rojas nektet Brumunddal scoring med en råsterk refleksredning.

Fornøyd trener

Andre omgang ble like sjansefattig, og kampen endte målløs. Selv om forrige hjemmeseier kom i slutten av april, depper ikke Wettermark.

- Vi vil vinne på hjemmebane, og vi prøver å vinne på hjemmebane. Men vi må si oss fornøyd med dette. Det har vært noen tap her, og i dag holder vi nullen for første gang siden tredje serierunde, avslutter treneren.

Brumunddal tar nå en kort sommerferie, før Valdres gjester Sveum 2. august.

Brumunddals lag (3-5-2): Christian Bjerke - Fredrik Haave Andersen, Rune Pettersen, Anders Ludvigsen - Simen Haugen (Gaute Granmo fra 72.), Øyvind Melgalvis (Sindre Bjerkli fra 69.), Andreas Hovemoen, Olav Sveen (Jonatan Helmersen fra 90.), Erik Sigtbakken - Øystein Kvello, Aleksander Melgalvis. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.