- Ja, jeg er nok det, sier den tidligere midtstopperen med fartstid i Kongsvinger, Bodø/Glimt, Ikast og HamKam som spiller.

Som trener har 48-åringen blant annet erfaring fra Nybergsund og Fauske/Sprint, og han var også blant søkerne til stillingen som trener i HamKam.

- HamKam er et avsluttet kapittel. De har gått videre med andre. Jeg ble bedt om å søke på jobben av en i Hamar, men har ikke lagt noe prestisje i det, sier mannen som blant annet ble norgesmester med Bodø/Glimt som spiller.

Berstad veldig motivert

Berstad sier det har vært primært for han å finne ut om han har tid til å gå inn i en trenerjobb igjen.

- Det ligger det til rette for nå, og jeg er veldig motivert, sier Berstad, som også er i kontakt med flere klubber en Dala.

- Noen er kommet på banen, og prosessen er kommet litt lengre med enkelte, sier han.

Brumunddal har snakket med Berstad.

Dala-leder Tom Søgård ønsker ikke å kommentere navn i avisa.

Blir i Ottestad

- Det sto mellom Ottestad og Dala til slutt. Jeg innrømmer at det var veldig fristende å si ja til 2. divisjonsklubben, men hensynet til familien ble viktigst, sier Nordli.

Den gamle HamKam-midtstopperen søkte også på jobben som ny HamKam-trener, men den muligheten får han definitivt ikke.

- HamKam har gitt beskjed om at jeg ikke er av kandidatene klubben vil snakke mer med. Den beskjeden lever jeg greit med, sier Nordli som gleder seg til å ta fatt på sin tredje sesong med Ottestad.

- Det er en klubb jeg har blitt glad i, og på sikt kommer det masse gode, egenproduserte spillere opp på A-laget, spår treneren som ikke ser bort fra at Ottestad vil ha opprykk som mål i 2015.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.