- Ja, jeg er nok det, sier den tidligere midtstopperen med fartstid i Kongsvinger, Bodø/Glimt, Ikast og HamKam som spiller.

Som trener har 48-åringen blant annet erfaring fra Nybergsund og Fauske/Sprint, og han var også blant søkerne til stillingen som trener i HamKam.

- HamKam er et avsluttet kapittel. De har gått videre med andre. Jeg ble bedt om å søke på jobben av en i Hamar, men har ikke lagt noe prestisje i det, sier mannen som blant annet ble norgesmester med Bodø/Glimt som spiller.

Berstad veldig motivert

Berstad sier det har vært primært for han å finne ut om han har tid til å gå inn i en trenerjobb igjen.

- Det ligger det til rette for nå, og jeg er veldig motivert, sier Berstad, som også er i kontakt med flere klubber en Dala.

- Noen er kommet på banen, og prosessen er kommet litt lengre med enkelte, sier han.

Brumunddal har snakket med Berstad.

Dala-leder Tom Søgård ønsker ikke å kommentere navn i avisa.

Blir i Ottestad

- Det sto mellom Ottestad og Dala til slutt. Jeg innrømmer at det var veldig fristende å si ja til 2. divisjonsklubben, men hensynet til familien ble viktigst, sier Nordli.

Den gamle HamKam-midtstopperen søkte også på jobben som ny HamKam-trener, men den muligheten får han definitivt ikke.

- HamKam har gitt beskjed om at jeg ikke er av kandidatene klubben vil snakke mer med. Den beskjeden lever jeg greit med, sier Nordli som gleder seg til å ta fatt på sin tredje sesong med Ottestad.

- Det er en klubb jeg har blitt glad i, og på sikt kommer det masse gode, egenproduserte spillere opp på A-laget, spår treneren som ikke ser bort fra at Ottestad vil ha opprykk som mål i 2015.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00