Brumunddal har slitt tungt med å finne nettmaskene så langt i år, og blåbuksene hadde ikke vunnet en fotballkamp siden serieåpninga mot Moldes juniorpregede andrelag i april.

Den forrige seieren hadde dermed blitt nesten halvannen måned gammel historie da Førde besøkte Sveum søndag.

Og selv om heller ikke Førde-kampen ble noen målfest for Kevin Knappens karer, sikret Dala en etterlengtet 1-0-seier og tre ekstremt viktige poeng.

Se høydepunktene fra kampen i vinduet over.

- Betyr så mye

Alain Junior Ollé Ollé og Jonatan Helmersen ble dyttet ut på hver sin kant før Førde-oppgjøret, og Vegard Ruud fikk muligheten som ensom spiss.

Den sjansen lot ikke den notoriske målgjøreren, som ble Dala-helt mot HamKam for to uker siden, gå ifra seg.

- Det betyr så mye for oss. Vi hadde ikke vunnet på veldig lenge, så dette betyr enormt. Vi ser lyst på framtida i garderoben nå, stråler Vegard Ruud, som sikret Brumunddal seieren med et hodestøt etter 70 minutter.

Ruud kunne vært tomålsscorer, men spissens scoring før hvilen ble avvinket for offside.

- Jeg tror ikke det var offside. Jeg ble i hvert fall veldig overrasket da jeg så flagget, sier matchvinneren.

Brumunddals lag (4-5-1): Rickard Claesson - Håkon Aalmen, Torgeir Strand Osmo, Rune Pettersen, Fredrik Haave Andersen -  Jonatan Helmersen (Per Anders Skjelseth fra 54.), Tanoh Franck Boris Semou, Christoffer Heier Solbakken Andreas Hovemoen (Kjetil Gerhardsen fra 90.), Alain Junior Ollé Ollé (Gulbetin Güven fra 74.) - Vegard Ruud.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.