Birkebeineren gikk opp i en ledelsen etter et hjørnespark i det 90. minutt. Dala-keeper Deregowski nådde aldri hjørnesparket. Og det fordi han ble dyttet.
- Jeg ble dyttet i ryggen. Derfor kom jeg aldri ut i tide. Slik jeg har forstått reglene, er det soleklart frispark, sier Deregowski. Etter kampslutt måtte han roes ned av lagkameratene. Da HA-sporten pratet med han noen minutter senere hadde han roet seg ned.
- Jeg hadde veldig mye å gjøre i 2. omgang. Helst skulle jeg vært foruten all aktiviteten, sier sisteskansen som vartet opp med flere gode redninger, og holdt Dala inne i kampen.
Magnus Nysveen gjorde comeback i Dala-drakta da han kom inn i det 83. minutt. Midtstopperen var også involvert før Dala utlignet til 2-2.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.