Allianseidrettslaget har fått tilkjent spillemidler. De har også fått et ekstraordinært tilskudd fra Ringsaker kommune på 1,5 millioner kroner. I tillegg kommer vedtaket fra Stortinget om fullt momsfradrag på bygging av idrettsanlegg.

– Totalt har vi inne 5,1 millioner kroner, og lånebehovet er dermed på 1,8 millioner. Billigere får vi det ikke, så jeg håper fotballen får skuta på rett kjøl. De må øke inntektene. I dag er det umulig å si noe om tid for en eventuell byggestart, sier lederen i allianseidrettslaget, Morten Engebakken.

På gårsdagens årsmøte i allianseidrettslaget kom det også fram at det trolig går bra med undervarme ut vintersesongen på Sveum. Det er blitt brukt om lag 200.000 kroner på fyring så langt i vintersesongen. Med en mild mars måned ble det anslått at de kan finansiere drift fram til våren. Det kan være snakk om rundt 50.000 kroner til.

Men det kom klart fram at allianseidrettslaget er bekymret for situasjonen i Brumunddal Fotball.
– Manglende inntekter fra fotballen bekymrer oss. Det har vært en dårlig utvikling de siste to årene. Evnen til å betale baneleie er blitt dårligere og dårligere, sier Morten Engebakken.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.