- Han tas imot med åpne armer. Mer er det ikke å si om det, humrer Dala-treneren om at Aleksander Melgalvis vender hjem.
Bysbarnet er tilbake i hvitt og blått, og det virker som at ingenting kunne gledet en trener med opprykksambisjoner mer akkurat nå.
- Han blir en kjempeforsterkning. Dette er en gledens dag for Brumunddal Fotball, etter at klubben har vært flink og hentet hjem Aleksander. Det viser at vi har en målsetning om opprykk, sier Dala-trener Erik Wettermark til HA.
Og han legger overhodet ikke skjul på hvilken solid forsterkning han mener Melgalvis (23) er. Midtbanespilleren har helt spesielle ferdigheter både på og utenfor banen, mener treneren:
- Han er teknisk, har rykket, et godt overblikk og slår gode pasninger både langs bakken og i lufta. Ikke er det noe å trekke på den defensive jobben han gjør heller. Han har egentlig det meste, mener Wettermark.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.