• SPION: Raufoss-trener Espen Haug var på plass på Sveum for å studere Dala-duoen Semou/Jagne.
    FOTO: Pål Jacobsen

Raufoss-trener Espen Haug var på Sveum for å finsikte spillere som kan forsterke laget som veldig sannsynlig spiller i 1. divisjon neste sesong.

– Jeg er her for å kikke på Franck Semou og Saihou Jagne, sier Raufoss-treneren til HA-sporten før kampen, og Haug er garantert ikke den eneste treneren som kommer til å vurdere Dala-duoen svært nøye de kommende ukene.

Alle er ønsket videre

Selv om tapet mot Byåsen kunne minne om et lite feilskjær, er klubben klar for at samtlige spillere er med i framtidsplanene til trener Kevin Knappen.

– Åtte spillere har signert de siste dagene, mens en del andre har svarfrist til over helga, forteller Knappen.

Disse spillerne har allerede signert for Dala:

* Jonatan Helmersen (to år).

* Torgeir Strand Osmo (to år).

* Rune Pettersen (ett år).

* Christoffer Solbakken (ett år).

* Fredrik H. Andersen (ett år).

* Markus H. Andersen (ett år).

* Kjetil Gerhardsen (ett år).

* Stein-Erik B. Werven (ett år).

Trener Kevin Knappen forteller at klubben også i prinsippet er enige om en ny kontakt med keeper Christian Aarbogh Bjerke.

Jagne og Semou avventer

– Rett over helga skal jeg snakke videre med Dardan Rexhaj, Gulbetin Güven og Vegard Ruud, mens Andreas Hovemoen og Håkon Aalmen fortsatt har litt tid før de skal svare på vårt tilbud, sier Knappen, som også har gitt tilbud til både Alain Junior Ollé Ollé, Per Anders Skjelseth og Esten Grini, men ikke gitt trioen noen kort svarfrist.

– Det kommer helt sikkert til å gå litt tid før Franck Semou og Saihou Jagne eventuelt signerer, men vi er jevnlig i dialog med dem, sier Knappen som sjølsagt vet at konkurransen om nettopp disse er tøff.

Verken Franck Semou eller Saihou Jagne spilte strålende foran Raufoss-treneren, selv om Jagne nok en gang scoret. Nå har spissen scoret mål de siste ni kampene!

Les også
SPORT Følg Brumunddal - Byåsen live!
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.