• SPION: Raufoss-trener Espen Haug var på plass på Sveum for å studere Dala-duoen Semou/Jagne.
    FOTO: Pål Jacobsen

Raufoss-trener Espen Haug var på Sveum for å finsikte spillere som kan forsterke laget som veldig sannsynlig spiller i 1. divisjon neste sesong.

– Jeg er her for å kikke på Franck Semou og Saihou Jagne, sier Raufoss-treneren til HA-sporten før kampen, og Haug er garantert ikke den eneste treneren som kommer til å vurdere Dala-duoen svært nøye de kommende ukene.

Alle er ønsket videre

Selv om tapet mot Byåsen kunne minne om et lite feilskjær, er klubben klar for at samtlige spillere er med i framtidsplanene til trener Kevin Knappen.

– Åtte spillere har signert de siste dagene, mens en del andre har svarfrist til over helga, forteller Knappen.

Disse spillerne har allerede signert for Dala:

* Jonatan Helmersen (to år).

* Torgeir Strand Osmo (to år).

* Rune Pettersen (ett år).

* Christoffer Solbakken (ett år).

* Fredrik H. Andersen (ett år).

* Markus H. Andersen (ett år).

* Kjetil Gerhardsen (ett år).

* Stein-Erik B. Werven (ett år).

Trener Kevin Knappen forteller at klubben også i prinsippet er enige om en ny kontakt med keeper Christian Aarbogh Bjerke.

Jagne og Semou avventer

– Rett over helga skal jeg snakke videre med Dardan Rexhaj, Gulbetin Güven og Vegard Ruud, mens Andreas Hovemoen og Håkon Aalmen fortsatt har litt tid før de skal svare på vårt tilbud, sier Knappen, som også har gitt tilbud til både Alain Junior Ollé Ollé, Per Anders Skjelseth og Esten Grini, men ikke gitt trioen noen kort svarfrist.

– Det kommer helt sikkert til å gå litt tid før Franck Semou og Saihou Jagne eventuelt signerer, men vi er jevnlig i dialog med dem, sier Knappen som sjølsagt vet at konkurransen om nettopp disse er tøff.

Verken Franck Semou eller Saihou Jagne spilte strålende foran Raufoss-treneren, selv om Jagne nok en gang scoret. Nå har spissen scoret mål de siste ni kampene!

Les også
SPORT Følg Brumunddal - Byåsen live!
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00