Kampen gikk i Moss, og Brumunddal ledet 2-0 til pause etter scoringer av Alain Junior Olle Olle og Andreas Hovemoen. Dette var Hovemoens første scoring i Dala-drakt.

Dala-gutta var veldig godt organisert i 85 minutter. De slapp til Moss på overtid. Moss-spilleren satte frisparket i krysset fra 18 meters hold.

Begge lagene produserte tre målsjanser, så det var to effektive lag.

Trener Kevin Knappen sa dette etter kampen:

- Jeg har sett at det har vært noe på gang den siste uka. Jeg er veldig godt fornøyd med kampen, selv om det ble en liten glipp på slutten, sier Dala-trener Knappen.

Brumunddals beste var Christoffer Heier Solbakken og Andreas Hovemoen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.