• FORNØYD: Kevin Knappen likte mye av det han så mot Gjøvik-Lyn.
    FOTO: Terje Midttun.

Brumunddal slo Gjøvik-Lyn 1-0 etter en straffescoring av Franck Semou.

Trener Kevin Knappen likte mye det han så av hjemmelaget på Sveum.

- Jeg synes vi gjør en veldig ålreit match. I Førsteomgang spiller vi veldig godt defensivt og slipper til lite muligheter. I andre er vi litt mer sårbare defensivt, men da er vi også mye giftigere framover. Vi spiller oss til en del gode muligheter, men er litt for unøyaktige i avslutningsfasen. Det er mange av gutta som ikke kjenner hverandre så godt ennå, men vi har fortsatt god til på å bygge relasjoner i tiden som kommer, sier Knappen.

Håkon Aalmen staret sin første kamp for Brumunddal, og treneren var fornøyd med det han så av den tidligere HamKam-spilleren. 

- Håkon gir oss trygghet bakover. Jeg synes han viser fram mange gode kvaliteter i løpet av kampen, skryter Knappen.

skjedde lite

Det var en rolig og kjedelig førsteomgang mellom Brumunddal og Gjøvik-Lyn.

Alain Junior Olle Olle fikk den største sjansen etter et kvarters tid. Spissen fikk ballen mellom Gjøviks midtbane og stoppere, dro seg gjennom og fyrte av fra rundt 20 meter. Skuddet hadde retning ned mot lengste stolpe, men Gjøvik-keeperen kom seg ned og reddet ballen.

Samme Olle Olle testet frisparkfoten etter rundt 25 minutter, men også denne gangen uten uttelling.

Etter de første 45 minuttene var stillingen 0-0. 

kampen tok fyr

Det var langt mer fart og underholdning i de siste 45.

Gjøvik-lyn var nære å sette inn en heldig scoring, da Daradan Rexhaj skjøt et skrått frispark gjennom hele feltet og i stolpen etter ti minutter.

Like etterpå kom kampens vakreste opprulling. Torgeir Strand Osmo fant Olle olle i midten, som vinklet en nydelig pasning ut på venstresiden til Pablo Gambasa. Han tok imot ballen, satte fart inn i feltet og ble feid i bakken til en soleklar straffe. Olle Olle tok et selvsikkert tilløp, men blåste straffen i stolpen og ut.

Bare minutter senere gikk Vegard Ruud i bakken, og igjen ble det blåst straffe. Denne gangen var det Franck Semou som fikk ansvaret. Han gjorde ingen feil, og Dala hadde fikk sin fortjente scoring. 

Kampen ebbet ut til en grei 1-0-seier til Brumunddal.


Brumunddal stilte følgende lag (4-4-2): Christian Aabogh Bjerke - Torgeir Strand Osmo, Håkon Aalmen, Rune Pettersen, Pablo Gambasa - Gulbetin Guven, Christoffer Heier Solbakken, Franck Semou, Jonathan Helmersen - Simen Haugen, Allain Junior Olle olle.


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.