Den tidligere HamKam-midtstopperen har forståelse for at folk synes situasjonen er spesiell. Han synes det selv også.

– Men overgangen er mer spesiell for den uinnvidde. Det var flere årsaker til at jeg valgte Brumunddal. Magefølelsen sa Brumunddal, treningstidene i Brumunddal var lettere å kombinere med jobb og studier og jeg følte at jeg ar stått stille i utviklingen de siste årene. At lønna ble litt høyere i Brumunddal enn i HamKam, spilte selvsagt også en liten rolle i dette, men forskjellen på lønna i gamleklubben og Dala var ikke slik at den sprenger banken, sier Håkon Aalmen som er påtenkt som stopper i Brumunddal, der trener Kevin Knappen går langt i å garantere Aalmen fast plass på laget.

Må armere leggskinna

– Om Knappen sier det, må jeg gjøre meg fortjent til å spille. Det er flere som er ute etter å spille seg inn, sier mannen som har spilt over 100 kamper for HamKam som stopper og sentral midtbanespiller.

Det er disse plassene han trives best på og det er som stopper han håper å møte sine gamle klubbkamerater i årets match på Sveum 16. mai.

– Jeg må muligens armere leggskinna til den kampen, sier han.

Ettersom overgangen er såpass fersk, har ikke Håkon Aalmen fått reaksjoner fra tidligere klubbkamerater ennå.

– Jeg håper bare vi kan ha en vanlig sosialt samvær som vanlig til helga. Men må sikkert regne med noen meldinger, ler han.

Dala-trener Kevin Knappen er godt fornøyd med å ha kapret Aalmen:

En erfaringsbase

– Vi visste faktisk ikke at han var ledig, men Håkon Aalmen var faktisk en vi hadde på blokka. Vi trenger en stopper med erfaring og Håkon blir en erfaringsbase for oss, sin unge alder til tross.

– Dere betaler bedre enn HamKam. Har dere råd til det?

– Vi har hentet spillere innenfor de økonomiske rammene klubben har satt. Dette skal vi klare, sier Knappen.

HamKam-trener Kent Bergersen er selvsagt ikke like godt fornøyd med Aalmens avgjørelse som kollega Knappen:

– Vi ga ham et tilbud. Det var ikke godt nok økonomisk. Det forholder vi oss til, sier Kent Bergersen.  

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.