Brumunddal
(0)
1
Nybergsund
(1)
5
Det var klasseforskjell på Dala og Sundet. På et godt Nybergsund-lag var Jonas Enkerud var kampens store spiller med fire mål. Terningkast 2
Tilskuere
452
Dommer
Stig Unhammer, Ready.
Gult kort
Dala: Rune Pettersen.
Sundet: Peter Lennartsson, Lars Eirik Bredvold.
Mål
0-1 Jonas Enkerud (34), 0-2 Enkerud (48), 0-3 Demba Traore (49), 1-3 Vegard Ruud (50), 1-4 Enkerud (74), 1-5 Enkerud (78).Brumunddals lagBartosz Deregowski - Fredrik Haave Andersen, Rune Pettersen, Eirik Olssen, Jonas Kojedal Bye (Jesper Sørum Johansen fra 65.) - Vemund Brekke Skard, Johan Wennberg - Erik Sigtbakken, Jim Sørum Johansen, Vegard Ruud (Andreas Løseth Johansen fra 84.), Adrian Thun (Gaute Granmo fra 65.)
HA-Børsen
HHH Ingen
HH Ingen
H Bartosz Deregowski, Johan Vennberg.
Pluss
Dala kom seg inn i kampen i det siste kvarteret av 1. omgang, men det ble med det.
Minus
Et lag uten selvtillit ble fryktelig baktungt, og skapte svært lite framover. Var svakere enn Sundet i det meste.
Neste kamp: Dala møter Elverum borte lørdag.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.