Raufoss

(4)

4

Brumunddal

(0)

1

Brumunddal var sjanseløse og ble rundtspillt i 45 minutter. Etter 0-4 jevnet kampen seg litt, men Dala tapte meget fortjent. Terning 1.

Tilskuere

650

Dommer

Torkjell Jonsson Trædal, Gjelleråsen.

Gule kort

Petter Senstad, Raufoss

Dalas lag(3-5-2):

Christian Aarbogh Bjerke - Rune Pettersen, Øystein Kvello Sindre Bjerkli fra 66.), Anders Ludvigsen - Fredrik Haave Andersen, Andreas Hovemoen, Olav Muhlbradt Sveen (Øyvind Melgalvis fra 46.), Aleksander Melgalvis, Erik Sigtbakken - Gaute Granmo (Simen Haugen fra 76.), Jonatan Helmersen.

Mål

1-0 Feisal Ahmed Hassen (8), 2-0 Rocky Lekaj (19), 3-0 Lekaj (33), 4-0 Daniel Haug (41), 4-1 Aleksander Melgalvis (76).

HA-Børsen

HHH Ingen

HH Ingen

H yvind Melgalvis

Pluss

Skal ha ros for de siste 45 minuttene, en omgang Brumunddal vinner 1-0.

Minus

Forferdelig spill i 1. omgang. Ingen gjør det de skal. Ble rett og slett ydmyket. Tapte alt som var av dueller. Dårligste kampen for Dala i år.

Neste kamp: Hjemme mot Byåsen lørdag 31 mai.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.