Valdres
(1)
1
Brumunddal
(0)
0
Brumunddal hadde nok sjanser til å vinne, men hadde ikke roen som skal til foran motstanderens mål. Terningkast 3.
Tilskuere 319
Dommer
Kristian Randen, Hof
Gult kort
Mesut Can, Valdres
Brumunddals lag (4-3-3)
Bartosz Deregowski - Dmytro Yampolskyy, Rune Pettersen, Eirik Olssen, Jonas Kojedal Bye-Øyvind Melgalvis, Vemund Brekke Skard (Johan Wenneberg fra 79.), Vegard Ruud (Gaute Granmo fra 72.)-Jim Sørum Johansen (Andreas Løseth Johansen fra 46.), Adrian Thun, Lars Bredo Simensen Larsen.
HA-Børsen
HHH Ingen
HH Ingen
H Dmytro Yampolskyy, Vemund Brekke Skard, Rune Pettersen.
Pluss
Viljen er til stede i 90 minutter. Produserer sju store sjanser.
Minus
Ingen spillere har toppformen inne. Mangler en spiller som kan holde på ballen og som går i krigen. Mange spillere er uvenn med ballen.
Neste kamp: Brumunddal møter Gjøvik hjemme førstkommende lørdag.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.