Brumunddal
(0)
0
Raufoss
(0)
0
Brumunddal produserte nok sjanser til å vinne, men hadde også utfordringer bakover. Bartosz Deregowski var veldig god i Dala-målet.
Tilskuere983
Dommer
Christian Moen, Løvenstad.

GULE KORTBrumunddal: IngenRaufoss: Fredrik Monsen.
Brumunddals lagBartosz Deregowski - Fredrik Haave Andersen, Eirik Olssen, Rune Pettersen, Jonas Kojedal Bye - Øyvind Melgalvis, Vegard Ruud (Andreas Løseth Johansen fra 86.)- Jim Sørum Johansen (Vemund Brekke Skard fra 72.), Johan Wennberg, Lars Bredo Simensen Larsen (Erik Sigtbakken fra 82.)- Adrian Thun.
HA-Børsen
HHH Bartosz Deregowski
HH Eirik Olssen
H Rune Pettersen, Vegard Ruud
Pluss
Skapte mange målsjanser. Mer stabilt bakover enn i de to første kampene. Suverent keeperspill.
Minus
Slapp til for mange målsjanser. For dårlig effektivitet.
Neste kamp: Møter Ottestad i cupen onsdag. Neste seriekamp er Valdres borte til helga.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.