Brumunddal
(1)
1
Birkebeineren
(1)
2
Etter spill og sjanser, ligger ikke Brumunddal noe etter sine motstandere. Problemet er at de ikke scorer på sjansene sine. Terningkast 3:
Tilskuere
187
Mål
0-1 Awar Peygembernejad (22), 1-1 Marius Holt (43), 1-2 Anders Torgersen (58).
Dommer
Fredrik Brekke, Årvoll.
Gule kort:
Andre Bakke, Birkebeineren.
Brumunddals lag
Bartosz Deregowski - Raymond Lundquist (Vegard Ruud fra 80.), Rune Pettersen, Magnus Nysveen, Kjetil Gerhardsen (Jonas Kojedal Bye fra 16.) - Vemund Brekke Skard, Johan Peter Wennberg, Jim Sørum Johansen - Fredrik Haave Andersen, Marius Holt (Erik Sigtbakken fra 55.), Gaute Granmo.
HA-Børsen
HHH Ingen
HH Marius Holt, Fredrik Haave Andersen
H Gaute Granmo, Rune Pettersen
Pluss
I spill og sjanser er laget fullt på høyde med motstanderen.
Minus
Vinner ikke jevne kamper.
Neste kamp: Strømsgodset 2 - Brumunddal, lørdag 6. oktober.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.